top of page
logo.jpg
Search

Push jerk intervals & Flying somewhere - 29. September. 2023

God kveld bloggen.


To deler i dag, som vi ofte har. Først styrke og utholdenhetstrening med push jerk. Deilig å jobbe med masse vekt over hodet :D Denne gjorde vi også forrige uke, og mange fikk forbedret resultatet sitt denne gangen. Nice!


Vi fulgte på med en intens AMRAP12, med enda mere skulderarbeid. Kettlebell snatches, echo bike og hand stand pushups m/skaleringer.


Enda en treningsuke er snart over, vi fullfører med stil i morgen. 4 bring a friend timer, kom kom kom! Husk også som vi skrev tidligere denne uken på bloggen: Disse timene er selvfølgelig tilgjengelige for alle våre betalende medlemmer og er veldig populære (noe vi er veldig glad for), men er også tilgjengelige for de som ønsker å prøve ut Crossfit hos oss :D En får da anledning til å være med å trene BAF en gang og så få teste en vanlig gruppetime før en bestemmer seg for om en vil være med på en prøvemåned. Dersom en bare ønsker å være med for å trene men ikke har planer om å kanskje bli medlem så er det vanlig drop in pris kr. 199,- Dette gjelder da både på onsdag og lørdag. Så husk å kommunisere dette til de dere tar med :D :D


Bilder fra dagen:


Dagens resultater:


Uansett, takk for i dag og god helg!


Hilsen Thomas.

129 views

Comments


bottom of page