logo.jpg
Search

Push jerk & «Bell-Air» – Mandag 24. Juni 2019

Hei og god mandag! 24 juli? Hehe, Veggie va litt trøtt i dag morges og va plutselig i juli. Heldigvis e me bare i juni foreløpig og har forhåpentligvis en nydelig sommer i vente. Masse fint vær, kanskje?!, og masse kjekke økter hos oss 😀 Husk å alltid ha med løpesko på trening i sommer, og en lett genser om du blir fort kald.

Dagens økt besto av litt styrke og mye svetting. Startet øktå med en liten EMOM for å få i gang kroppen før me kjørte litt drills på push jerk. Der imponerte dokker veldig i dag. Det e en øvelse me har gjort veldig lite av og av erfaring pleie mange ofte å slite litt med den øvelsen. I dag derimot var det som om noen skrudde på en bryter og samtlige naila teknikken 😀 Herlig jobba! En del kilo blei det etterhvert og. Kult!

Del 2 besto av en heil del double unders, litt dumbells og enten row/bike/bike-erg/ski. I dag blei det nemlig trekt kass maskin en sko bruke i øktå, det va altså ikke valgfritt som en del trodde når de leste på tavlå. MEN gøy va det hvertfall, en god start på dagen. Det e heilt nydelig å starte ukå med dokker <3

Sees i mårå!!

0 views

© 2020 by Verftet