top of page
logo.jpg
Search

Pump it Up – 09. October 2019

I dag skulle vi sende noe. I dag var det samme ting som skulle pumpes opp. Undertegnede er usikker på hva det var. Men kanskje det var en ballong som i dag ble pumpet opp, men ballongen var ikke av gummi og full av luft, men vev av blod og vakkert rødt kjøtt i Angus klassen. Det var musklene våre, fulle av blod. And, som Thor Øyvind sa, the pump was real!

Torgeir fliste fra øre til øre. Ida og Birgitte var henrykte av økta, syntes den var gøy. Døra til verftet måtte byttes ut med en mye mye bredere og digrere dør fordi Jan og Thor «den mektige» og Mats og Andreas og Maria og Maren og alle andre sammen var blitt så bredryggede og fagre at de ikke kom seg ut. Eller var Andreas på jobb hele dagen, og han og Torgeir brukte en hel time på å snakke sammen etter timen om verdensproblemer, Trumps impeachment, situasjonen i Irak og vakre postere.

Vegard strakk litt i dag. Det var deilig. Husk å strekke alle sammen. Mobilisering er viktig, spesielt etter en uke som denne hvor skuldrene virkelig har fått kjent på brodden av verftets programmering.

Stian og Linn var usedvanlig flinke på roeren. De får skryt for det. Ellers utmerket mange seg med god roteknikk i dag. Tommel opp! Dere (alle sammen) begynner å bli virkelig virkelig ok gode på romaskinen. Det er et enkelt apparat, men viktig å mestre. Da får vi mye bang for our bucks på en økt som denne. Så husk. Rett rygg. Hælen ned i fotplaten. Rolige, men sterke drag. Og ben – rygg – armer – armer – rygg – ben! #Ben

I annet nytt så er det introkurs på lørdag. Alle som er nye og som ikke har hatt introduskjonskurs må melde seg på dette. Andreas skal geleide dere gjennom Crossfits fundamenter og fundere sammen med dere, og geleide dere gjennom en rekke prinsipper og øvelser og kule ting. Du kan risikere å måtte le litt, være litt sosial, lære litt, drikke altfor mye kaffi. Men dette er en liten risiko i forhold til alt det gøye som er på kurset. Så kom kom!

Med ønsker om en morgendag med innsyn og gjensyn og fjernsyn og kortsyn!

Team (Rocket) Verftet 🚀🧨

0 views

Commentaires


bottom of page