top of page
logo.jpg
Search

Pull your socks up 13.juli 2022

Hei på dere!


Jeg er her fortsatt, bare ikke så ofte som tidligere i vår. Veldig gøy og være tilbake for å ta dere gjennom dagens økt :) Morgen gjengen stiller imponerende sterkt til tross for sommerferie for noen.


Vi vurdere et lite øyeblikk å ta dagens økt ute i parken, men vi konkluderte med at det var best å være inne ettersom himmelen plutselig åpnet seg... #sommerpåvestlandet


Dagens økt besto av 5 sprint intervaller på 3 min, etterfølgt av 3 min pause. De fleste av dere var så ivrige at 3 min pause var aaaalt for lenge. Enten er dere i alt for god form, eller så tok vi oss ikke helt ut i løpet av de 3 minuttene med arbeid? ;)


Dagens fokus var å fokusere på en øvelse av gangen, og ikke tenke på den neste før du var der. Hvordan skal øvelsen utføres, og hvordan skal det føles? Hvilket fokuspunkt fokuserer jeg på nå? Jeg følte flere av dere tok dagens fokus punkt veldig seriøst, da jeg så hvordan dere justerte dere når teknikken begynte å falle. Flere sa også "dette føles feil, hva gjør jeg galt?" Det er derfor vi er her, for å prøve å hjelpe dere så mye som mulig :)En shoutout til vår faste inventar på 06:00 timen; Bjørgulf - som i dag var ferdig med 6mnd kostholdsveiledning hos Verftet med fantastiske resultater! Du har kanskje fått god veiledning på veien, men jobben har du gjort selv. Gratulerer!!Litt stas er det jo når selveste Kristin Holte reposter insta storyen vår! :)Jeg vil bare fortelle litt hva jeg gjorde på lørdag. Skulle til Kristiansand på besøk, og fikk tilbudet om å delta på Kvadraturen Showdown. Det var en deltaker som manglet partner, og jeg ble fortalt at det var ikke så høy nivå siden det var "on-season" for crossfit utøvere og de var for opptatt med oppkjøring til Games. Det var ikke tegn til on-season, og lite viste jeg at jeg skulle konkurrere mot 54 av norges beste kvinnlige utøvere, games deltakere og mange unge lovende. Det var direktesending, med kommentatorerer og mange tilskuere. Nervøs mage? oh yes. MEN, når klokken startet glemte jeg alt det og hadde det utrolig gøy! Og for et miljø vi er en del av <3 Snakk om å bli godt tatt imot, uavhengig av nivå. Endte forøvrig på en 24 plass av 27 lag, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er veldig fornøyd! Legger ved bilder av øktene for de som har lyst å prøve de ut :)Vi sees til neste uke, jeg kjører mot solen og østlandet igjen i morgen. Ønsker alle en fortsatt fin treningsuke :)
Andrea190 views

Comentários


bottom of page