top of page
logo.jpg
Search

Partner Life – 14.November.2019

First thing first. Årets store happening har frist for påmelding i dag, om du skriver deg opp på lista i morgen tidlig skal det også gå fint!

Julebordet er en fantastisk event vi bruker masse energi for at skal bli fantastisk. Dere er fantastiske medlemmer og fortjener en heidundrane fest for nok et fantastisk år for Verftet. Jeg kan ærlig innrømme at dette julebordet kommer til å bli mye mer gjennomført og bedre enn sist, vi lærer hver gang og denne gang kommer til å bli den beste til nå! Sterk anbefaling ikke gå glipp at dette!

  1. Premieutdelinger. Hvem blir årets CrossFit, årets ildsjel, Årets nykommer, årets par….. ?

  2. Året skal oppsummeres i en innholdsrik og forhåpentligvis morsom tale av Andreas.

  3. I fjor var baren alt for rimelig (20 K + i minus), grunnet en bartender som glemte å ta betalt. I år blir den også rimelig, men kanskje ikke så rimelig. Det blir god variasjon i baren som passer alle sine smaker.

  4. Overraskelser en av overraskelsene går ikke ut over dere, men kommer til å bli julebordets snakkis garantert. #lættisgaranti

  5. Liveband, skaper fantastisk stemning og tar også et par av våre egne opp på scenen :D.

  6. Ta med Presang, alle tar med seg en presang som koster under 100,-. Du må ha den hjemme, ikke lov å kjøpe. Så legger alle presangene under juletreet og bytter, veldig veldig morsomt.

  7. Pinnekjøtt og aquevit er alltid en god kombo til en god fest.

Partner Life var dagens store flotte fantastiske torsdagsøkt. Toes To Bars, med en sliten mage (for de som var på tirsdag) sto på agendaen. Vi er generelt veldig gode på toes to bars, så kult å se! De nye fikk øvd seg litt og blitt 1% bedre.

Lurer du på hvorfor du ikke får til toes to bars, pullups, C2B pullups osv? Gjør sånn som 4 x CF Games Champ Mat Fraser bruk grips (han bruker like som vi har). 195,- ligger på kontoret og i kjøleskapet :).

En ekstra shoutout til 1800 gjengen. Når alle var ferdige og det var et lag igjen istedenfor å gå rett på instagram på telefonen sin gikk de bort til det siste laget og heide de i god CrossFit ånd i mål. Varmer hjertet til en coach. 100 poeng <3.

Ben prøvde å legge ut denne i går. Men fikk ikke helt frem budskapet mitt, denne episoden er fantastisk kul. Får deg til å tenke litt ekstra og et must for alle som driver med trening og helse å se! God underholdning og lærerikt #justdoit

1 view

Comments


bottom of page