top of page
logo.jpg
Search

Part 1: Deadlift Waves, Part 2: "Peek-a-boo" 07.September - 2022

God kveld dere,

Ja da var dagen over, og det har vært meget godt trøkk på Verftet. Det er mye som skjer for tiden, og i dag hadde vi blant annet infomøte om Nutrition Challenge kl 20:15! Gøy å få så mye positive tilbakemeldinger og engasjement rundt dette å spise sunnere. Og enda bedre er at vi er en god gjeng som kan motivere og dele erfaringer sammen.

Og frykt ikke, nådde du ikke infomøte er det selvfølgelig ikke krise! Send Helene en melding om at du vil joine, så booker vi tid til innveiing samt at du får en link til appen vi bruker. The more the merrier:D:D<3Så var det over til dagens økt.

For de som ikke trente i går fikk de idag lært seg hva en Wave er. Vi kjørte en deadlift wave på del 1. 7 reps - 5 reps - 3 reps x3. Altså 9 sett, og målet her er at alle settene på 7 skal være tyngre enn den forrige 7'eren, samt reps på 5 og 3. Vi bygger styrke, så om du føler at du gikk ut av del 1 med en del overskudd, og ikke MAXA ut, så gjorde du helt riktig. Dette skal vi kjøre i et par uker fremover så vi har god tid til å justere oss opp eller ned:D På del 2 kjørte vi "peek-a-boo" som var en AMRAP på 13 min. 3 min buy-in på echo bike for cals, for så å gønne på med 60 DU, 10 single db hang snatches. For hver runde la vi på 10 reps med db snatch.


Pics of beautiful people:


Thomas elsker tydligvis å rydde stenger..
Dagens tavle:Scores:
Ha en fortreffelig kveld,

Helene

226 views

Comments


bottom of page