top of page
logo.jpg
Search

P1: Push Press, P2: "Dirty Work" 05.07.2022

Hei på dere,

Nok en dag omme, herlig trøkk med mye folk på timene idag gjennom hele dagen.

Dagens økt var en fin kombo med Part 1; Push press og Part 2; "Dirty Work". Her jobben vi gjennom 6 min AMRAPER x 3 runder. Første runde; 3 min Echo bike, 3 min Deadlifts, 2 runde; 3 min Echo Bike, 3 min hang power clean og 3 runde; 3 min Echo Bike og 3 min Shoulder to Overhead. En tøff threshold pacer økt, der fokuset var å pace/holde litt igjen på sykkelen slik at vi kunne gå direkte inn i øvelsen med stangen. Daily Athlete Focus; Load Load Load and then Explode :D


Dagens visdom; "Bare de som tar sjansen på å gå for langt, kan finne ut hvor langt det er mulig å gå" T.S. Eliot


Vi vil minne på at i sommer har vi flere konkurranser på Verftet! En av de er konkurransen som skjer på appen vi bruker; SugarWOD. Her er det om å gjøre å logge flest treningsøkter, så er du på ferie og trener, HUSK å logge treningen din!


Vi har også treningstilbud for dere som er på ferie uten tilgang til utstyr! Gå inn på SugarWOD appen. Trykk deg inn på No equipment taggen, og finn de daglige øktene som blir lagt ut:)Whiteboard, scores og bilder kommer her:

Snakkes,

Helene

149 views

Comments


bottom of page