top of page
logo.jpg
Search

Open 18.5

Hei alle.

Siste Open økt er kommet ut, og den beste er spart til sist. Den er bestående av kun 2 øvelser, thrusters og chest to bar pullups. Men sammensetningen gjør at en vil langt ned i kjelleren.

Dette er ei økt som varer i “kun” 7 minutter med en økning i 3 repetisjoner for hver endte bolk av thrusters og c2b pullups. Dersom man ser på dette som en økt man har dårlig tid på og kjører på fra start, vil en mest sannsynlig bli utbrent fort. Ved å starte relativt rolig, og øke etterhvert vil en ha mer energi for de lange settene senere. En absolutt genial økt med tanke på å holde hodet kaldt og ikke gi opp. Gå til stanga og manne (dame) seg opp til å løfte den opp igjen og kjøre på videre, selv om alle musklene skriker at de ikke vil. Når en endelig er ferdig med thruster må en hoppe opp til stanga å fortsette hardaballet.

Det har vert mye klaging og syting ved endel av open øktene. Meg selv inkludert, om ikke den største sytebassen av alle på open 18.4. Det skyldes stor frustrasjon som følge av forventning av å lykkes. Men selvsagt kan en ikke klandre andre enn seg selv. Den nye standarden for hspu tvang oss til å gjøre det med en feilfri teknikk for å lykkes. Så nå er det nok mange som vet hva som må trenes på til neste år. Det er viktig å tenke at det ikke er verdens undergang om vi ikke klarer å gjennomføre en Open økt med det målet vi har satt oss. Vi er ordinære crossfittere, vi er ikke games atleter. Det er viktig å se på de feilene vi gjør som lærdom for å bli flinkere crossfittere, forbedre teknikken, noe vi alltid kan gjøre. Går vi inn i en økt en dårlig holdning vil utfallet av økta bli dårlig score. Dersom en alltid hyper seg opp med å tenke at denne økten skal jeg knuse, så er en allerede på god vei til å ha en god gjennomføring.

Det som gjør open til den suksessen som det har vist seg å være på Verftet hver gang, er det miljøet som danner seg rundt det. Den store gjengen av medlemmer som kommer på open sundayfunday bare for å heie på deltakerne og gjør at man ønsker å presse seg det lille ekstra. Vi har en utrolig støttende gjeng medlemmer som stiller opp for hverandre og heier frem sine “motstandere” i open racet.

Trenerne fra timene idag må legge seg flate for å ha glemt helt å sette opp scoreboard på tavlen idag. Vi burde selvsagt ha gjort dette. Open øktene er økter som vi liker å gjøre om igjen, så dermed er det jo lurt å ha en scoreboard. Så vi beklager at dette ikke er gjort.

Husk husk, MOVIE NIGHT i morgen kveld. Starter 18:00 med burger og drikke etterfulgt med visning av Crossfit games 2017 filmen, The redeemed and the dominant. Det kommer til å bli en veldig kul kveld. Det vil heller ikke være open sundayfunday denne helgen pga at det er palmesøndag. Men en må gjerne gjøre økten, med krav om at standarder er lest og studert.

7 views

Comments


bottom of page