top of page
logo.jpg
Search

Open 18.2 - 29.Januar.2021

Updated: Feb 1, 2021

Hei folkens, da tenker jeg alle har funnet sofakroken hjemme og tatt helg med god samvittighet. I dag har vi gjennomført en gammel Open økt fra 2018 hvor vi har jobbet i to deler. Vi byttet om på de to delene fra forrige gang og kjørte cleans først. Første del bestod av å bygge opp til 1 repetisjon max på Clean (Squat clean og power clean). Andre del bestod av tunge DB squats og bar facing burpees. Vi jobbet i 12 minutter på å bygge opp til 1 rep max på clean, 2 min pause og kjørte videre på 10 runder hvor vi bygget opp 1-2-3-4 osv. reps på DB squats og bar facing burpees. En tung og krevende økt for bena, men også utrolig gøy å se hvor mange som fikk en ny PR i dag. Noen gjennomførte økten for første gang i dag mens andre hadde mulighet til å teste seg fra forrige gang. Vi har motivert hverandre gjennom økten i dag og det er alltid god stemning på en FREDAG!!


Tips, triks og strategi for Open.2 av Brooke Ence om dere er interresert i å lære litt mer om det dere har gjort i dag.


Det er mye konkurranseinstinkt å se når vi gjennomfører en slik økt som i dag. Mange har testet seg på nytt i år og prøver å forbedre resultatene fra 2018. Det er gøy å se at dere pusher dere på clean delen i dag og prøver å konkurrere litt med dere selv for å oppnå ny PR. Det handler ikke alltid om hvor mye man øker i vekt, 1-2,5 kg i forbedring er absolutt nok til å føle mestring. Slik mestringsfølelse er den beste i verden, spesielt på en fredag..:))


Mange klarte TC i dag og det var ekstra gøy å pushe dere gjennom det siste minuttet da det virkelig handlet om å finne energi til de siste 10 repetisjonene på DB squats og bar facing burpees. Mye god viljestyrke hos dere alle! Det er kjekt å pushe oss selv når vi har verdens fineste gjeng rundt oss av mennesker som motiverer og heier. Dagens økt var en absolutt suksess med gode resultater. Det har vært en lang uke med både jobb å trening for mange og derfor var det så gøy å se energien på treningen i dag.


Her ser dere hvor gøy vi har hatt det i dag.


Takk for en fin økt i dag med mye positivitet og fredagsstemning. I morgen er det ny dag og tid for Bring a friend på en lørdagsmorgen/ettermiddag. Det er veldig gøy med nye ansikt på Verftet og vi klarer å lære mange flere navn. Alle er velkommen, om det er en søster, venninne eller en far. Vi gleder oss til i morgen. Ha en strålende fredagskveld alle sammen. Kanskje noen andre som også hadde taco på menyen i dag?? Og kanskje til og med mesternes mester... NYT:)

334 views

Comments


bottom of page