top of page
logo.jpg
Search

Open 15.5

Heia bloggen,

Open 15.5 sto på menyen idag! Med dømming! Dette var en forsmak på Open som starter i slutten av Februar, som vi ønsker at alle skal melde seg på! Open er knall hardt, de aller fleste finner et ekstra gir og tåler litt ekstra vondt når det er open. Både de interne og eksterne konkurransene blir så tydelig, og det er veldig deilig å slå seg selv med XX reps fra Fredag til Søndag om man velger å kjøre økten to ganger!

Brace

Økten idag var: 27-21-15-9 Row Calories Thrusters 42,5kg/30kg Timecap på 15 minutter. Dette var en kjapp tur rett ned i kjelleren for de fleste, noen fant bunn mens andre greide å hente seg inn og opp igjen! Det å ha en plan ble plutselig tydelig idag.


Thruster

Vi blir flere og flere medlemmer op Verftet nå og timene begynner å bli fulle. Vi følger kontinuerlig med bookingen, for å prøve å gi dere det beste mulige tilbudet. Har du et godt innspill til timeplanen så send det gjerne til oss, da kan vi hvertfall evaluere det.


«Jack of all trades, master of none», det beskriver Crossfit. Det betyr at det vil komme Open økter der du bare tenker, NEI – S****!! Og så neste uke vil du gjerne være som gutten på bildet når «din» øvelse kommer!


Tavle2

Tavle
4 views

Kommentit


bottom of page