top of page
logo.jpg
Search

Open 13.4

Heisann verftet gjengen.

Om bare 15 dager braker det løs med Open season!! Derfor passer det jo fint å bli minnet på hvor harde, nedikjelleren, lungeknusende og over alt annet gøye øktene er. For dem som ikke har prøvd open før, nettopp begynt på crossfit er det bare å slenge seg med. Det er skaleringer slik at alle kan delta, og dersom det er noe en sliter med å få til, har open mange ganger vert løsningen for å knekke koden. Kan nevne mange navn i denne gruppen, meg selv blant dem.

Økten i dag var en duo av krevende øvelser. Toes to bar og CLean and Jerk, med økende repetisjoner for hver runde. Det var kun 7 minutter amrap, det vil si høy intensitet fra start til slutt og minimalt med pauser. Pust og grep var det som fikk kjørt seg mest.

Vi brukte endel tid på teknikktrening på clean and jerk. Det er en veldig adaptiv gjeng på timene, som tar til seg det som blir sagt, og utfører med veldig bra teknikk. Noen kjente på det å overtenke i gjennomførelsen av overgangen fra clean til push jerk. En må tenke over hva en skal gjøre idet treneren gir informasjon, og når en skal utføre det, må hjernen skrus av. Kristian og Monika slet i starten med å utføre en push jerk. Men i rett verftet ånd ga de ikke opp, og klarte til slutt å gjennomføre en meget bra push jerk, og klarte å holde teknikken solid gjennom økten.

Må og gi to klapp til Maja som klarte å knekke koden på å ta toes to bar i serie, veldig bra.

Vi hadde noen helt nye på Crossfit basic timen, som hadde en utrolig bra innsats og smilte gjennom hele økten. Vi er takknemlige for at så mange ønsker å teste ut Verftet, vi blir bare en større og større treningsfamilie.

PS! Det blir to timer Bring A Friend på lørdag, i tillegg til 11:00 timen, blir det og 12:15.

0 views

Comments


bottom of page