top of page
logo.jpg
Search

Open 11.1/14.1

Hallaa ballaa!

Det er fredag, det er fredag Det er tida hvor vi får en fridag Det er fredag, så hva skjer’a? Det er tida hvor vi skal bli (Fucked)

Ja9 og Onkel P – Fredag

Disse gøtta veit hva dem pratær om! Open 11.1/14.1 er til å spy av!

10 minutt, as many rounds as possible, 30 double unders 15 powersnatch

På papiret en veldig overkommelig og «lett» økt. hehehe, eeenei! Mange som fikk kjenne syra idag og starta med litt for hissig tempo! Ble ei skikkelig sliteøkt med maaange powersnatches! Imponerende fra samtlige idag med god teknikk på snatches – GØY! Double unders begynner også virkelig å sitte nå, mange som har blitt veldig bra på det! 😀 Eneste som hjelper for dere som sliter – øveøveøve.. Spør de som kan det om tips så etter et par uker blir det mye bedre!

håper de som ikke har vert med i CrossFit Open før fikk en liten smakebit på hva som kommer i februar/mars når neste års konkurranse sparkes igang! Årets open var en megastor event på verftet hver søndag med kaker, masse tilskuere, VM i stemning og mye svette! Så mye flinkere alle har blitt, kommer det til å bli tidenes open i haugesund til våren! #gledeross #bestibyn #seff #10påtopp10

(ja, har funnet ut hvordan man bruker bold og quote! ganske kult, ikke sant?)

Dagens tips: Fortsetter på samme strengen som her en dagen med å søke på youtube! Er det noe du sliter på, må det øøøøøves! Å bare gå i timene er jo i prinsippet godt nok, men om du vil bli riktig flink på f.eks double unders må det øves litt på egenhånd. 5 minutter før/etter hver økt gjør underverk 🙂

PSPS. imorgen er det x-mas battle på CrossFit Haugesund! starter kl 12.00! Håper verftet stiller mannsterke opp for å heie på de flinke lagene som kjemper om stor heder og ære!

snakkes <3

«face to face-battle» kult!


Halla gøtta


mer «face to face-battle»


Rowling til 117m idag


Nils Rune med vondt i skulder, bytter ut powersnatch med knebøy – VELDIG LURT!


15409511_10157833404945150_2038876695_o
0 views
bottom of page