top of page
logo.jpg
Search

Onsdagsbloggen, Laura & C2 Box Sandwich | Week 9. 26 - 28.februar.2024

Updated: Feb 29

Gooood onsdag! 😎


Sugarwod 🏆

Noen har allerede lagt merke til det, men vi legger nå øktene offentlig i en uke i forkant 🎊. Vet det er mange som er glad for dette, men vi vil bare presisere at det vil forekomme endringer i løpet av uken, enten om det endres på dager øktene kjøres, endring av vekt o.l. - men dere kommer til å ha en god oversikt om ikke annet 😃. Dette er et prøveprosjekt i noen måneder, så ser vi hvordan det fungerer.
Margrethe = vikar 👀

Jeg er så heldig og har fått et vikariat som folkehelsekoordinator i Karmøy Kommune og vil derfor gå fra å være fulltidsansatt på Verftet til deltidscoach 😊. Dere blir dermed ikke helt kvitt meg, men dere vil se mye mindre av meg fra og med mai av, ellers håper jeg at jeg klarer Superstars-listen og kommer meg på trening minst 4x/uka 😂⭐️. Fremdeles har jeg ansvaret for Sunn&Sprek ut sesongen og hyl ut om du ønsker kostholdsveiledning/PT - så skal vi ordne det 🏆. Veldig takknemling for alle dere medlemmer jeg har blitt kjent med, det blir et savn 🥰.
Smoothies

Vi må bli litt strengere med dere, forrige helg ble 40 smoothies laget og bare 22 betalt for. Dette er ikke første gangen det har skjedd... Dersom vi skal opprettholde tilbudet må folk betale for seg 😊.

  • Betal NÅR du henter smoothie 🥤

  • Vis betaling til trener eller Mia - HVER GANG!
Laura - team øktMandagen innebar tunge løft, masse PT-timer for Oliver og Thomas sendte ut mange meldinger til folk vi savner på trening 🌟.


C2 Box Sandwich

Lite tunge løft på tirsdagen, men mye puls 😂. EMOM40, what's not to like? Herlig å starte økten med kaffekoppen i hånda (Birgitte ☕️), tenker det er innafor 0545!Mats hadde i hvert fall "hatt det verre" enn denne økten 😂.


Det er vel dette det handler om?


InBody - scan 🦵

Vil også bare minne om at å ta en InBody-scan kan være en veldig fin måte å se fremgang på, dette er svart på hvitt ekte resultater, du kan ikke jukse. Her ser vi en av våre kunder som fra november 2023 til februar 2024 har økt 2,8 kg i muskler, gått ned 5,1 i fettprosent og Visceral fettlevel hadde gått fra 8 til 6 👏


"Visceralt fett, eller magefettet, er det som samler seg i magen i mellomrommene mellom organene. For mye visceralt fett øker risikoen for alvorlige helseproblemer. At dette regnes som det mest helsefarlige fettet, er fordi fettcellene rundt magen kan lage proteiner som trigger betennelser i kroppen. Dette kan igjen øke risikoen for overvekt, diabetes, hjerte-karsykdom, kreft, depresjon og demens." - NHI (https://nhi.no/trening/aktivitet-og-helse/fysisk-aktivitet-og-helse/er-det-mulig-bare-a-slanke-magen)


Dette er meget gode resultater, og viser hva jevn trening og et sunt kosthold fører til! 🥳

Ha en fin kveld videre <3 - Margrethe&Serina

354 views

Comments


bottom of page