top of page
logo.jpg
Search

Onsdagsbloggen, Grand Opening Minde, Open 24.3 & Chili40Mix|Week 12.24

God kveld og god onsdag đŸ„ł

Aller fĂžrst, helgens begivenhet i Bergen: Åpningsfesten pĂ„ Minde! Den bestod av BAF, CF Kids, Ă„pen dag, Team Competition og tapas-fest pĂ„ kvelden 😊. Superfin gjeng som bĂ„de jobber og trener pĂ„ Minde, og husk at alle som trener i Haugesund kan booke seg pĂ„ timer i Bergen dersom de skal til solbyen ved en anledning ☀.


Ikke feil disse t-skjortene pĂ„ gjengen her? đŸŠžđŸŒâ€â™€ïž





Open (24.3) Done and Dusted

GĂžy nĂ„r det stĂ„r pĂ„, men ogsĂ„ gĂžy nĂ„r det er unnagjort? Kanskje jeg bare snakker for meg selv 😂. Revna hender og sĂ„re skuldre var i hvert fall noe som jeg fĂžlte gikk igjen etter siste Open-Ăžkten! Ekstra kudos til de som var pĂ„meldt konkurransen ogsĂ„ đŸ’ȘđŸŒ.






Flinke folk!


Det bringer meg videre til Open 24.4 - Verftet sin egen team konkurranse i kjĂžlvannet av Open!

Konkurransen er for alle og den er lĂžrdag 6.april, lagene blir mix i Ă„r - jente og gutt sammen đŸ‹đŸŒâ€â™€ïž. Det stĂ„r mer informasjon pĂ„ Facebook og i kaffekroken ☕. https://www.facebook.com/events/1421269035446977/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22surface%22%2C%22surface%22%3A%22groups_highlight_units%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D



Chili40Mix đŸŒ¶ïž

TirsdagsĂžkten ble mer spicy enn tiltenkt for noen, deilig nĂ„r det skjer! Tror noen leste feil og trodde det var "Chill40" 😅



Rikke i en nydelig squat!! Her snakker vi dybde đŸ€©



Spreke gravide! đŸ€°đŸŒ


Deloitte (Bedriftstime) kjĂžrte Ăžkten fra Team konkurransen pĂ„ Minde i helgen. Andreas suste pĂ„ med pushup med klapp đŸ„ł Lagre Ăžkten og kjĂžr den med noen venner en sĂžndag?




De som gĂ„r og trener tidlig vet at Cathrine og Sven Ivar pleier Ă„ ha kule sokker, tirsdagen var intet unntak... ☠



HĂ„per uken din har vĂŠrt bra sĂ„ langt!! đŸ•ș - Margrethe & Serina

261 views
bottom of page