top of page
logo.jpg
Search

OHSQ & Work That – 03.Mars.2020

Hello Bloggers :)))

Dagens workout. 3 rep heavy overhead squat. 80% av dere kan vell kanskje kalle overhead squats en nemesis. Årsaken her er 100% av tilfellet dårlig bevegelighet/mobilitet. Har du en liten sak i kroppen som ikke har god bevegelighet kommer du til å bli straffet og dermed ikke å klare å løfte like mye vekter som du tror.

I grunn er overhead squat veldig lett, det er bare å strekke ut armene og sette seg ned =). Klarer du 100kg i knebøy bør du klare veldig nærme den vekten i overhead squat. Klarer du ikke det og har god mobilitet er det kanskje overkroppsstyrken som trenger en liten boost 🙂Litt spøk til alvor. Overhead squat, drit vanskelig. Men forhåpentligvis ble dere litt bedre i dag :). – Alle kan jo ikke være sånn som maskin Eskild

Andre nyheter så kjørte Andreas og Ben en dobbel time kl.16.00 i dag. Her bommet vi litt og kunne planlagt litt bedre, beklager at det ble litt kaos. Men det noteres i boken vår, vi lærer og vil gjøre det bedre neste gang ;)). – Fremover blir det litt doble timer da vi ser at mange av dere ønsker å trene rett etter jobb, i dag var 16.00 timen full med 20 personer på timen og alikevell en på venteliste. Så behovet er der og vi gleder oss til å vise dere at vi kan være flinke på doble timer også ;). VI er super heldige, takknemlige og glade for at vi har luksus problemer med at mange vil på trening. Det er jo litt gøy.
2 views

Comentarios


bottom of page