top of page
logo.jpg
Search

Oh Deere T2 – 09.juli 2020

I dag kunne økta kanskje mer passende hatt navnet: Oh dear!! Både med tanke på at det var ei team-økt og at den krevde både sin mann og sin kvinne.

Men alt i alt tror jeg at dagens økt bygget mye karakter hos samtlige som møtte opp på Verftet.

Så, det var kanskje ikke helt bare-bare å forstå hvordan økta i dag skulle gjennomføres.

Det som muligens var det “merkeligste” med team-økta i dag var at begge jobbet samtidig. Altså “Ingen pause!!” raste nok gjennom ganske mange hoder før vi startet.

På en runde skulle begge kjøre ferdig sine kalorier på en maskin. Når de var gjennomført var det duket for 120 meter farmers walk totalt i teamet. En liten twist der var at den ene partneren skulle gå med sine dumbbells, mens den andre partneren skulle stå og holde sine dumbbells.

På neste runde bytter teamet maskin. Altså hvis en begynte første runde på romaskinen, skulle en på andre runde kjøre kaloriene på biken.

En kan gjerne si at med 3 såpass “enkle” øvelser så var det ingen problem å pushe på med både intensitet og alt hva både hjerte, lunger, armer og litt bein, klare!

ABSOLUTT INGENTING å si på innsatsen! Det ble pushet, det ble heiet og det ble faktisk til og med ropt. Ropt ut motivasjon og hjelp til slitende team-partnere.

Det var mange nydelige ansikter underveis og etterpå i dag. Svette. Smilende. Fulle av endorfiner etter å ha gjennomført et godt stykke arbeid.

No words needed. Tror ABSOLUTT ALLE vet.

Jepp!

Uansett hvor tungt og svettete det er, så er det ALLTID plass til et smil 🙂

Synkron-trioen. Samkjørt som bare det 😀

Det var dagens blogg folkens. Håper dere har hatt en herlig treningsdag med oss her på Verftet. Nyt kvelden. Ha en god natt. Møt opp godt uthvilt og klar for ny dag på Verftet i morgen. Det gledes til å starte helgen sammen med dere 😀

Hilsen Katrine

1 view

תגובות


bottom of page