top of page
logo.jpg
Search

Nostalgi – Tirsdag 21. Juli 2019

Dagens økt het Nostalgi. Nostalgi, for lenge lange tider siden, var en diagnose for de ømme sjelene av oss som led av sykelig hjemlengsel. I dag er nostalgi mer brukt våre minner og romantiseringen av tidligere tider, og de søte, bitre minnene som følger dem.

Dagens økt het Nostalgi fordi Elisabeth og Hedda ble vekket til live av en gigantisk robotfinger som hamret i gulvet i lokalet ved siden av. Etterpå pekte fingeren seg rett gjennom veggen som Morten har solgt sjel og kjærlighet og rygg for å fullføre. Og riggen skulle ned. Og gulvet skulle opp. Og vår kjære kjære sommerfugler og medlemmer måtte trø år og sekunder og minner tilbake og gjøre økten i vakre verftet 1.0.

Mange gode minner kommenterte Barbo over en kaffikopp i den gamle sofakroken. Hun så på Ben og Thomas i vill galopp over boksene. Undertegnede mintes sin første gang der. Grøten som ble servert der med juletider. Fran. Den intime nærheten et slikt rom skaper, den voldsomme lukten av nærkontakt, den vakre humringen av humlene i kroken. Elines hysjing. Blod, Svette, Tårer og Magisk magi. Deilig. Kult å være tilbake der alt startet, for å bli bedre og større og vakrere om noen stunder.

I annet nytt så var det dugnad. Deilig dugnad. Vegard var jekkführer. Barbro var sjefsmor. Og Eline var der og Andreas vaste litt rundt og delegerte Ansvar. Morten var mest opptatt av riggen, og rykter sier han felte en enslig tåre når den vakre veggens hans ble offer for robotfingeren. Karoline var i sedvanlig ekstase.

Andreas investerte i et nabovarselskilt. Det var stort og nydelig. Vi kan nå, ganske snart, skryte på oss Haugalandets aller største/beste crossfit-tilbud. Like greit at naboene blir informert!

Men så, økta:

Mye rygg i dag. Undertegnede kan anbefale litt rolig strekking av rygg i morgen. Eventuelt kan du komme innom og være vakker og nostalgisk og full av svette på morgendagens økt!

Ta også godt i mot CoachKatrine i morgen. Katrine er vakker og voldsom og ganske så flink. Alle kjenner henne fra før. Hun er også ganske streng og liker å skrike, så dette tror undertegnede skal gå veldig fint.

Snakkes ❤️

Team Verftet

0 views

Yorumlar


bottom of page