logo.jpg
Search

Nate (or) Team Nate – 18. September 2019

Nate. 2 RMU. 4 HSPU. 8 Amerikanske sving med pottebjella. Repeat. Amrap. 20 min. En suser og en duser og en knuser av en økt. Den krever at du er PÅ at du jobber teknisk med avanserte bevegelser, men også at du freser, og at holder ut selv om skuldrene dine blir sure og slitne. Når klokka nærmer seg ferdig, og den lille vakre delen av deg like ved siden av hjertet nesten er død, og sjela er på vei ut av ørene dine og du presser og blir ferdig. Da er det deilig å ha mestra denne økten.

Og deilig er det også at det er en HERO wod. Nate Hardy døde i strid i Irak i 2012. Han etterlot seg en sønn og en kone. Og økten i dag var for han.

Økta har også tatt på seg et eget liv, nesten som om Nate Hardy selv går igjen i bokstavene og tallene på whiteboarden, og følger med og spøker og utvikler seg. For lenge siden var den hardeste versjonen som på tavla i dag. Men ved regionals i 2016 kjørte de økta med en tyrannosaurus-Super(wo)man-RX skalering. Da så den slik ut.

Regionals Nate 4 Strict Ring Muscle Ups 7 Strict Handstand Pushups 12 Kettlebell Snatches

Dave (Fidel) Castro så det nødvendig, bare fire år senere, å heve nivået på økta. Det sier litt om hvordan crossfit – som sport – har utviklet seg, og resultatene Ola Nordmann kan forvente om en trener crossfit jevnlig , spiser godt, og slapper litt av av og til.

Dagens nyheter meldes av undertegnede og undertegnede kan melde om høy og energifull stemning under taket på dagens BASIC. Deilig å se så sykt skjønne nye fjes på timene. #Skulderdøden inntraff ved flere anledninger i dag. Mange bredryggede mannfolk som fikk store lats og blåste opp skuldre og ikke kom seg ut døra en gang. Benedicte var smånervøs før økten, men brakk ingen ben og nøt det! Gro var i fyr og flamme. Steffen var en liten brødsmule småforarget på HSPU. Maria fløy høyt opp i ringene og presset og presset og bare preeeset seg opp! Tommel opp! Jørgen var også med på time i dag, deilig å ha en bergenser i salen. Håper du slenger deg på igjen snart!

Med varme hilsener,

Team Verftet 😍

1 view

Recent Posts

See All