top of page
logo.jpg
Search

Nasty Girls

Nasty girls høres ut som en Nicki Minaj hit, eller en komedie ledet av en gjeng normløse kvinner. Nasty girls stod på tavlen i dag, men til alles lettelse var det ingen av delene over. Nasty Girls er en WOD, nå en benchmark, en girl på lik linje med Cindy eller Mary eller Karen.

Nasty Girls er en test, og en særdeles intelligent og velbalansert test attpåtil. Den foregår slik…

3 Rounds for Time 50 (Perfekte) Airsquats 7 Ring Muscle Ups 10 Hang Power Clean

Undertegnede kastet et blikk over den endevendte forsamlingen i vaken til økten. Han spurte, hva var tyngst? Undertegnede ventet i spenning. Noen mente at Airsquats eller Hang Power Cleans var tyngst, men Eline og Otto sa: ALT!!

Nasty Girls er en test som er ment å stimulere en spesiell del av smertesenteret i kroppen. Øvelsene og antallet reps ser vilkårlig ut, men er langt ifra vilkårlig. Det var nemlig en vakker person som designet økten, og han designet den for lidelse, for fitness. Airsquats sliter ut bena, gjør Hang Power Cleans tunge. Hang Power Cleans sliter ut grepet, slik at du får straff under Ring Muscle ups. Nasty Girls er en intelligent test, og en test som introduserte mange for Crossfit.

Nasty Girls be nemlig annonsert som en vanlig WOD. Men Crossfit HQ hadde filmet en film og lagt ved den originale publikasjonen den 4. desember 2005. I filmene var det vakre, ville, og voldsomt kompetente kvinner som gjorde økten. Nicole Carrol var med, og ville senere bli en storaktør i Crossfit konsernet; Annie Sakomoto var med og ville senere delta i Crossfit Games. I tillegg var Ewa Tvardokens med, en olympisker deltaker i slalom. Videoen hadde firehjulstrekk, fikk umiddelbar traksjon, dro folk inn. Mange så Crossfit. Mange likte det de så, mange meldte seg inn i en box. Og Crossfit eksploderte som treningsform.

I dag, 13 år senere, var økten på verftet. Testen var ikke mindre stimulerende. Vi fokuserte på perfekte airsquats, noe som er viktig å huske på når enn det er airsquats på timen, når enn en er sliten, når enn en beveger seg. Master the basics! Vær en kommunist! Upragmatisk og streng med deg selv, stoisk i din overbevisning. Gjør det helt rett, hele tiden, hele dagen, hele ditt lange liv med sunne knær og hofter. Alltid vær aktiv, selv i bunn. Brystet opp, jobb med posisjonen. Kjenn foten din, se om knærne vil innover eller ut. Gjør det enkle bra, og du vil gjøre det vanskelige bra siden.

Testen testet til og med trofaste og trauste verftet veteraner. Jone kjente at Muscle Ups ble utfordrende, hadde ikke mer kraft i hoften. Elisa så ned i bakken, stålsatt seg, svettet og bannet (neida, Elisa banner ikke). Otto var sitt sedvanlige selv. Noen måtte dele HPC opp mer enn de trodde, noen er monstre (kremt… Eline) og tok det hele som en fornøyelse og unbroken. Vegard var hvertfall stolt over alle sammen, og måtte avskjedige siste timen med tårer i øynene.

Vakker vakker fredag, og ønsker alle en umulig og grenseløs helg ❤️

Team Verftet

4 views

Comments


bottom of page