top of page
logo.jpg
Search

Moving Tracks - 02.mars.2022

Hei alle sammen!


Det merkes at det er vinterferie ettersom det er mindre folk innom oss om dagen, også mulig mange ligger hjemme med Covid.. Men jeg håper de fleste nyter ferien og finværet :)


Dagens økt, skikkelig svettefest:


10 Rounds:

90 sec of max Meters Echo Bike

90 sec to complete 30 DU/15 DU/60 SU and max Burpees to Target (6")


Moving Tracks er en PACER økt:

CONSISTENCY IS KEY!


I dag fikk dere kjenne på det å holde (eller prøve å holde) et jevnt tempo på både sykkelen og burpees. Noen startet for hard ut, mens andre valgte å øke tempo under veis. Samtlige var hvertfall røde i fjeset, svette og smilende etter økten i dag :)


Burpees to target: Når du trodde burpees ikke kunne bli så mye tyngre..På morgen timen i dag fanget Thaddes dette på kamera. Vi har rutinerte medlemmer når de legger hoppetauet slikt etter bruk:

Her snakker vi games-level athlete!!Ukens challange: SKIN THE CAT.

Flere valgte å prøve ut afterpartyen i dag som var å leke seg litt i ringene. Mange prøvde sikkert dette når de var barn, men det var plutselig litt vanskeligere nå! Eskild gjorde Skin the cat i riggen - sprekfis!


Liten konkurranse mellom brødrene Urnes i dag!


VI SØKER ETTER NY VIKAR TIL VÅRT TRENER TEAM

Ønsker du å jobbe med oss, eller kjenner du noen som kunne passet som trener? Send inn søknad :D
Vi har dessverre opplevd tyveri i helgen, da noen har forsynt seg på lageret vårt med NOCCO, verktøy og vårt nye musikk anlegg som var i sal 3. Så om noen ser JBL høytaleren vår, gi oss beskjed ;)
Vil da minne om at alle må være flinke å låse døren når dere er inne i helgen å trener. Vi synes det er kjempe gøy at dere kommer innom i helgen, men husk å lås før dere går :D Bryteren står til høyre for døren, om den skal stå på stengt gjennom hele helgen :)Dagens whiteboard:245 views

Comments


bottom of page