top of page
logo.jpg
Search

Mikkos Triangle - 28.juni.2022

Continued effort to do or achieve something despite difficulties, failure, or opposition
Definition of Perseverance:

Perseverance var daily athlete focus i dag. Vi lager dette for å fokusere litt ekstra mye på en ting med tanken om at fokuserer du på for mye fokuserer du på ingen ting.


Vi smeller av en liten slogan til

I'm convinced that about half of what separates successful entrepreneurs from the non-successful ones is pure perseverance.
- Steve Jobs

En av mine favoritt bøker er uten tvil biografien til Steve Jobs og det å skape evnen om å aldri gi opp fikk vi øvd på i dag. En ting og reflektere over er at de handligene vi gjør på daglig basis vil overføres til de større valgene vi gjør i livet. Her har CrossFit en større innflytelse enn mange kanskje tenker over.#Alltidpositiv. Eirik fortalte om hvor mye han savnet positiv uke på Verftet, kanskje det må ha en repeat snart😝.


IPAD Betaling fungerer igjen

For de som ikke fikk betalt sist uke fungerer nå betalingen, betal, vis kvittering til en coach slik at vi kan få skrevet deg av kritelistenHelene og Thomas har vært på en målerunde i dag slik at vi får godt oppmerkede løpedistanser fremover 🤸‍♂️Board & Scores, fantastisk jobba 🙌


- Andreas

259 views

Comentarios


bottom of page