top of page
logo.jpg
Search

Mikkos Triangle - 22.Februar.2021

Heiiii bloggen,


Endeeeelig fikk vi gjøre Mikkos triangle på en WOD på CrossFit Verftet. Det har jeg hatt lyst å gjøre i snart 6 år og nå hadde vi endelig nok utstyr. Slow and steady wins the race :).


En av mine favoritt kondissøkter, ikke bare kondiss, men også mental test. Og lite slår det å klare å fighte seg igjennom en mental kamp.


Det er veldig travelt på ettermiddagene om dagen, det elsker vi å se. Utrolig mange kjekke mennesker på en plass, men husk. Får du ikke plass på timen på ettermiddagen så har vi ledig kapasitet på både 06.00 og 07.00 timen. Jeg har 07.00 timen selv og har veldig lyst på litt flere mennesker her. I dag fikk jeg og Eirik gjøre litt PT time 07.00, han hadde det kjekt ;).Når vi prater om morgentrening, må vi jo nesten gå innom dagens mindset.


Anything you do. Is everything you do.


Meningen med denne grafen over er ganske interessant synes jeg. Eksempler:


- Jeg hater folk som prater stygt om mennesker. Men fortsetter å prate stygt om mennesker som jeg vil selv.

- Jeg tar ut av oppvaskmaskinen senere, da har jeg bedre tid. - Legger deg en vane om å alltid skyve ting vekk, istedenfor å ta stilling til det der og da og være frempå. Samme eksempelet kan gjelde "Jeg tar å trener senere", det blir ofte ikke noe trening senere da.

- Jeg jukset på trening og skrev 13 calorier, istedenfor 11 som jeg egentlig hadde. - Da er det greit å jukse, så da kan jeg jo bare ta litt narkotika også da. (kanskje en liten overdrivelse :D ) - Jeg er en person som går på trening om morgenen før jobb. - Tar ansvar for å få gjort det som er viktig for personen og setter seg selv opp for suksess.


Om vi velger å holde oss selv til en så høy standard at uansett hva vi gjør etterlever det hvem vi er og hvem vi blir. Ingen er perfekte, men om du f.eks ga deg (mentalt sett) midt i dagens økt, neste gang, ikke gi deg, du er ikke en person som gir opp.


Reflekter litt over dette denne uken.


Før bildedryssen kommer, en meget oppegående reklame for et treningssenter i Stavanger. Absolutt kreativt og meget oppegående.


By the way: Anne had her first Rope Climb ever and Isak & Stian had their first legless rope climb! It all happens in the gymnastic course:)

442 views

Comments


bottom of page