logo.jpg
Search

MIDLINE DAY – 2 rep maks markløft

What a day, what a day 😀

Dagens høydepunk, Sig(fit)leif og Andreas var på radio 102 og reklamerte mest mulig for CF Verftet :D. For de som ikke har fått det med seg så skal Andreas og Sigleif på landslagsamling til Stavanger i helgen i functional fitness, som er ulovlig forklart CrossFit under et forbund sine retningslinjer :). Vi vet ikke helt hva det er selv så veldig spennende og vi gleder oss veldig :D.

Dagens høydepunkt nr 2. SÅ SYKT STERKE dere er, bare se på scoreboarden samtidig med en kvalitet på markløften som bare er HELT sjef :D! Tommel opp til dere som var på timen idag! Grattis til alle med ny personlig beste i dag. Shoutout til Raili som er relativt ny på Verftet, knuste til med imponeres tid på KB økten i går og viste imponerende styrke i dag 🙂

Dagens høydepunkt nr3. Vivian ble eitranes forbanna på Andreas på morgentimen, Karl Sigurd ble flau, Andreas ga henne en klem og de ble venner igjen :D. Mer info må tas i sofakroken :D.

Dagens høydepunkt nr.4. Dessverre ikke like mye positivt. I går kl.14.00 var det 5 stk på venteliste på 4 timen, på 4 timen var det totalt 9 stk. Det er veldig trist at dere ikke respekterer de retningslinjen vi har satt. Siste timen i dag, akkurat det samme fulltime, med venteliste. 9 deltagere.. Vi har informert gang på gang på gang, men det blir aldri bedre. Det er faktisk så gale at vi har en normal dag 1 late cancel per time i snitt.

Vi hadde da ett trenermøte i dag der vi ble enige om at fra og med neste uke blir prisene som følger:

Late cancel: 50,- No Show: 70,- (no show er når du ikke gidder å trykke på at du ikke kommer på timen/late cancel)

Vi er ikke interessert i å robbe dere for penger, så om det er krise og dere ikke møter på timen for dere må på sykehuset eller andre gode grunner og dere blir trekt for no show så får dere selvfølgelig pengene igjen! Mange ganger er ikke dette grunnen.

Vi vet at mange på planlegge for å få trent og derfor blir dette ekstra kjipt når timene ser veldig fulle ut, men er ofte ikke det. Vi gjør dette i håp om at booking praksisen deres blir bedre :). God praksis for booking på timen: * Ikke book deg på alle timene for dagen for å sikre deg når det går ut over alle andre * Book deg av i god tid * Om du ikke når timen book deg av uansett slik at de som følger med kan oppdage at det er en ledig plass * Kommer du for seint til timen og ikke har gitt beskjed så går plassen din til person nr.1 på ventelisten. Om du syns det er urettferdig er det bare sånn det er og unødvendig og ytre din frustrasjon.

Vi har satt opp ekstra BAF på lørdag siden den var full 😀

0 views

Recent Posts

See All