top of page
logo.jpg
Search

Mementoes - 27. mai. 2021

Hallais alle sammen, god torsdag! Marie her :D Uka går søren meg så fort når det er røde dager, når så vidt å blinke så er det helg. Jeg håper hvert fall dere har hatt en fin uke hittil!


Altså, kan vi ikke bare gi en liten kort applaus til værgudene som gir oss det fantastiske været??? Hva i alle dager liksom. Jeg undervurderte gradestokken et lite hakk når jeg bestemte meg for å ta på kollsvarte klær når jeg skulle trene ute. Så hvis dere har sett en svett tomat utenfor Verftet så er det altså meg. Håper dere har hatt mulighet til å kose dere ute i solen i dag, og hvis ikke så kommer det heldigvis flere dager fremover med njudelig vær!

Nok kjedelig værsnakk og videre til noe litt mer spennede, nemlig dagens økt. Momentoes stod på dagens plan. Økt med en 20 minutters timecap. I løpet av denne tiden skal det gjennomføres 3 runder av x antall kalorier på enten sykkelen, stake-maskinen eller ro-maskinen, 24 Toes To Bar og 12 jerks.
Vi kan altså selv velge hvilken maskin vi skal bruke, men på romaskinen så må det gjennomføres litt flere kalorier enn på de to andre. WonderWoman og Batman har samme antall kalorier, på hulk går vi litt ned.

For WonderWoman så er det 24 repetisjoner av T2B. For Batman er det 10-24. Her må vi velge oss et antall som er utfordrende nok slik at vi må dele de opp i 2-3 sett. For hulk er det 24 V-ups som er dagens alternativ, her ønsker vi gjerne å bruke begge beina hvis vi klarer, men det er selvfølgelig lov å gjøre de med bare 1 ben hvis det er helt umulig. Toes To Bar er en utrolig god øvelse for å få en sterkere kjernemuskulatur og grep. Det som gjerne er utfordrende og som stopper mange i å utføre en korrekt T2B er styrke og mobilitet i skuldre. Så er dette en øvelse du ønsker å bli bedre på så kan det være en fordel å øve på dette på egenhånd. På jerksene er repetisjonene det samme for alle skaleringene, men på hulk gjør man push press i stedet. I dag kan vi selv velge å gjøre push jerk eller split jerk, men push-varianten er å anbefale da det er lettere å holde en god og fin rytme.

Ellers i dag så har det vært Fat To Fit trening. Gjengen is still going strong, men i dag virker det som om dem trengte litt motivasjon fra quotsene som er på veggen. Håper det hjalp :D

Ønsker dere en fin kveld videre, så sees vi igjen i morgen <3

237 views

Comments


bottom of page