top of page
logo.jpg
Search

Mary – 05.September.2019

Dagens WORKOUT = MARY <3.

Andy la lista i dag tidelig med 100% WB skriving og la alt tilrette for at dere skulle klare å skalere best mulig. For som sofakroken ble enige om i dag var det verdensmesterskap i skalering, så om du skalarte var det ganske så normalt i dag. High skill gymnastics er veldig krevende, både styrke og mobilitet.

Andreas hadde sunn og sprek med 60+ i dag med 4 flotte personer som virket å trives masse med litt Rowling etterfulgt av litt knebøy til boks :D.

Andy har også snekkret og styrt i hele dag med nye hyller, oppheng ditt og datt og ikke minst et fletters nytt TV. Det gamle ble stjelt i garasjen (styggsak) så vi håper vi har litt god karma fremover her på Verftet etter den støyten der.

Både i går jobbet vi med 1 fots øvelse (utfall & pistols). Det er super øvelser som ofte viser svakheter i et av beina. Har du et «svakt» og et «sterkt» bein vil ofte det sterke beine overkompansere både på trening og i hverdagslige ting. Da som ofte kan skje da er slitasjeskader. Derfor med pistols og lunges styrker vi en og en fot. Super for balanse, de små stabiliseringsmusklene som holder oss sterke, sunne og skadefri :D.

Andreas hadde de siste timene i dag, superkult å se så mange nye fjes, utrolig flinke hele gjengen! Velkommen til Verftet, håper dere trives <3.

Teensa joina bilde etter timen #GODSTEMNING. Syyyykt kult å se lokalene våre bli fult opp av frist og glad ungdom.

Et flott bilde som ikke kom på bloggen i går. Karoline var litt sliten etter tunge utfall i går 😀

Har du lyst å se hvordan Mary gjøres i Verdensklasse? Se og bli imponert!! :D.

Siste heat herrer spol frem til 42min.


Siste heat damer spol frem til 33min.


0 views

Commentaires


bottom of page