top of page
logo.jpg
Search

"M & Ms" - 28.Juli.2021

Updated: Jul 30, 2021

God onsdagskveld folkens og takk for en fin dag. Hva har dagen på Verftet bestått av i dag? Masse god stemning med team 2 økt, Bring a friend, team-økt med trenerne og kjekke PT timer. Vi er også i gang med den nye utbyggingen og gjengen jobber for fullt med maling av tak og renovering.


Dagens økt var en god styrkeøkt med avansert teknikk og tunge pust. Den ble gjennomført med en parter og vi jobbet annen hver gang med 8 lateral burpees over bar og "Macho man". Repetisjonene på burpees holdt seg på samme antall gjennom hele økten men "Macho man" gikk opp 1 i antall for hver runde. Det er en krevende økt med kategorien threshold. Det vil si at vi hele tiden jobber opp til en terskel og fortsetter og jobbe opp mot denne gjennom hele økten. Det er tungt og det var viktig at vi skalerte oss rett i forhold til dette. Jeg håper alle klarte å finne en vekt som gjorde det mulig å kjøre unbroken på "macho man". God svetteøkt med høy intensitet og en god mulighet for å lære seg litt teknikk.


På lørdag er det fest folkens! Vi gleder oss og vil gjøre alt for at dere skal ha en fin kveld sammen. Det er rart hvordan vi tror at de eneste medlemmene på Verftet er de som går på samme time som deg. Jeg tror 6 timen om morgenen kjenner seg igjen her. Det er ofte en fast gjeng som går og vi glemmer fort hvor mange som egentlig er en del av oss. På lørdag blir det en utrolig kjekk samling hvor vi får møte mange av medlemmene. Vi fortjener det etter en så lang periode med Covid. Endelig får vi møtes uten treningsklær. Vi håper at været holder og at du tar turen innom. Det blir kanon.


Ha en fin kveld videre og vi snakkes i morgen igjen.
208 views

Comments


bottom of page