top of page
logo.jpg
Search

Louvre

Ikke å forveksle med den glohete glassboksen i Paris – eller det smilet som skjuler seg innenfor – for dagens økt var alt annet en behagelig. Den testet styrken vår, teknikken, pulsen vår, hjertet vårt og det iskalde motet som deri ligger. Grekerne diskuterte lenge om å være modig var å være dum? (Ref: Leonidas og de modige 300) og i dag måtte man være modig og litt dum samtidig. Man måtte velge å gjøre dette tungt for seg selv, og risikere å misse et løft, miste stangen, kverulere med vektene, vente, ikke bare frese igjennom.

Dagens ærefulle pris for dumdristig heltemot går derfor til Ida og Martin. Disse modige, ben-nesete, tøffe, djerve, dumme og deilige folka løftet tungt, brukte tid; og vi så spruten av deres heltemodige panner, hørte lyden av deres heltemodige stønn, og i et lite sekund så de ut som de skjønneste titaner som kastet tonn på tonn med kampestein om seg. Deilig, vakkert, tommel, opp. Line får dagens spørsmålstegnpris fordi hun stilte gode spørsmål istedenfor å lure på spørsmål altfor lenge. Bedre å drite seg ut enn å dø av forstoppelse. Geir Åge får en bonuspris for dagens ildsjel, som forbedret seg markant under timen – og som attpåtil sporter en vakker og vaskekte bart!

Dagens store terpepunkt er alle drittsekkene (fri oversettelse av jerk). Mange er veldig veldig flinke og vakre og svanelike når de vender stanga til skuldrene, Andy syntes også det, men de færreste er like flinke når stanga skal overføres fra skuldrene og over hodet. Noter dette ned: du skal skyve deg under stange. Legger ved en vakker vakker link til en nydelig øvelse som hjelper dere med timing og å dukke under stanga i jerk’en.


I annet nytt tar Bentes Hobby og lange drøm av! Hun var nådeløs i dag og glødende. Hadde orange bånd på seg i dag. Der stod det fuck cancer. Hun ba alle om å gjøre nettop det og møte opp for hennes vakre mosjonsløp – Skåredalten. Allerede kommende helg! Støtt en god sak, ikke fisk i helga, støtt Bente Fiskaaen!

Med ønsker om en vakker morgendag,

Team Verftet ❤️

0 views

Yorumlar


bottom of page