top of page
logo.jpg
Search

Linda´s Lungs 03 august 2022

Heei bloggen,


CrossFit Verftet var i Haugesunds Avis i dag.


Tenk at Crossfit Verftet er 7 år gammelt 👏


I den sammenheng kom Haugesunds Avis på besøk og de liker tydeligvis store overskrifter. På fagspråket heter det vell "click bates" 😅. Men alt i alt har de siste 7 årene på Verftet vært helt fantastiske og jeg er utrolig heldig som får lov til å gjøre det jeg elsker hver eneste dag.


Takken til Verftet sin vekst skal gå til mange mennesker som har jobbet hardt for Verftet og ikke minst, uten dere som trener hos oss ville Verftet vært veldig kjedelig.Takk for 7 flotte år, som det står om i artikkelen vet jeg at de 7 neste blir veldig spennende og jeg håper dere vil være med på reisen 🙌😊.
CrossFit Games is LIVE people !


Uten tvil den kjekkeste sporten å se på, har du ikke sett på CrossFit Games før? - Det bør du heller ikke om du ikke vil bruke helgen din fremfor en skjerm 😆😂.


Vi håper også at vi ser deg på Fredag på Sportsbaren, da blir det full CrossFit Games med pizza!Dagens WOD


Weighted sit-ups ga følelsen av what the f***, hos mange. Så kom jo DB Cleans etterpå som ga what the f*** f*** 😂.


Michael har ikke vært på Verftet på en stund men er tilbake, han trodde ikke på at vi skulle løpe ute i regn 06.00 i dag, men så gjorde vi det likevel. Gøy var det også!


En tøff økt, så bra jobba til alle som gjorde sitt beste i dag! And guess who's back...?!Timeplan


Det blir en uke til med sommerplan før høstplanen blir annonsert, mer informasjon kommer i infomail 📬.Ha en flott kveld - Andreas


214 views

Comments


bottom of page