top of page
logo.jpg
Search

Life Jacket – 13. Mars 2019

I går fikk Andreas en veldig hyggelig gave av Oscar, han driver Solid i Byn og har akkurat nyåpnet butikk. Så den må vi sjekke ut 😀

Aldri trent før jobb? Prøv 06.30 timene våre, det er viktig at de blir brukt ellers forsvinner de. Det er utrolig deilig å få det unnagjort med en gang. #winthemorning #wintheday

Det er mye flott vær fremover, vi pratet litt om det på morgentimen i dag, fint vær betyr at vi må komme oss litt ut. Husk å alltid ha noen løpesko og en ytterjakke klar :D.

Thrusters var på tavlen i dag, kort tidsrom og thruster erlik hvor mye vil du pushe? Relativ Intensitet betyr noen dager føler du deg fresh og klar, andre dager ikke. Det er også greit. Spesielt nå med open er det veldig klart skille mellom konkurranse og trening. Det bør dere også ta med dere videre etter open, hver dag er ikke maks effort. Hver dag er hvordan kan jeg bli enda bedre. Noen ganger er det å «gi gass» andre ganger er det å holde igjen for å alltid stå på hele foten i thrusters, eller å ro litt annerledes som kanskje gjør at jeg får en dårligere tid i dag, men om noen dager/uker/måneder er jeg bedre 🙂

Økten gjorde oss øre i dag og ømme i morgen, og lød slik…

5 Min AMRAP 27/20 cal row 27 Thrusters @50/35kg 27 C2B * 5 min rest 5 Min AMRAP 21/15 cal row 21 Thrusters @40/30kg 21 T2B *5 min rest 5 Min AMRAP 15/10 cal row 15 Thrusters @ 30/20kg 15 Pullups

Helter som nevnes skal i dag var Evy Anne. Evig glad og evig Anne, var hun, og veldig flink på thrusters, selv om det var en ny øvelse. Teknikk var spot on. Evy Anne ble blåst og rød og fikk kjempet og fikk til gjengjeld en veldig flott økt og en heltestatus gitt av undertegnede per blogg. Bra jobba!

(Ikke Evy) Anne og Birgitte og Jan Morten får heltestatus for åpenhet omkring slitne, kranglete, og ømme ledd. De var forut og ga beskjed til trener. Dette ga trener mulighet til å tilpasse litt og komme med gode tilbakemeldinger og tips (Trener håper hvertfall tipsene var gode). Husk husk, som nevnt innledningsvis, vi er ikke alle dager 100%, ikke alle dager helter, men må av og til passe oss. Det er alltid lov å skalere, alltid lov å spørre trener om noe du føler på. Spør du om det 15 min før timen er det mye bedre enn dagen etter timen.

En siste ting. Er du stiv? Sliter du med håndleddene på thrusters? Gjør det litt vondt? Er det litt dumt? Da er mitt beste tips. Strekk. Og jeg tror ikke jeg strekker strikken ved å si det. Strekk. Bare 10 min før eller etter en time. Strekk håndledd, spør en trener hvordan, strekk den brede ryggmuskelen. Eventuelt strekk skuldre. Gå sammen to og to, strekk i front rack. Det gjør underverker. Bare 10 min et par ganger i uka og jeg garanterer resultater i lengden.

Ønsker alle en vakker, skjønn, og energisk torsdag ❤️❤️

Team Verftet


3 views

Comments


bottom of page