logo.jpg
Search

LegsLegsLegs

Halloen folkens.

Som tittelen tilsier var det bein som var angrepspunktet i dagens økt. Men det dryppet og litt smerte hel**** på skuldrene. Det var en lang økt med timecap på 30 minutter, hvor vi skulle gjøre alt i alt 400 double unders og 100 push press med dumbbell.

Det ble straff med ekstra runde dersom det ble gjennomført på 10 minutter. Alle klarte å skalere seg til å havne godt over 10 minutter, og så var det en håndfull med galninger som klarte å fullføre alfa under 15 minutter.

Dette er ei økt hvor det å lære seg double unders er perfekt. Store mengder med hopping og bra med tid gir god tilrettelegging for å knekke koden. Mange brukte bravo skaleringen til øving, og fikk det bra til. Geir klarte å få til flere single unders – double unders i serie på økten, meget imponerende med tanke på høy puls og slitne muskler.

Dumbbells over hodet er en krevende øvelse, mtp stabilisering når vektene beveges over hodet til utstrakt arm. Her er det veldig kjekt som trener å se hvor flinke folk er til å løfte veldig bra. Bruke hoftene effektivt til å skåne skuldrene.

Bra jobba hele gjengen, sees imorgen på Verftet!

Stor applaus til Line og Jorunn som ryddet i dumbbells og vektskive hjørnet slik at det ser mye ryddigere og bedre ut. Bruker vi dumbbells eller vektskiver så husk hvor de lå og legg de tilbake hvor dere fant dem. Litt ekstra trening for at Verftet ser ryddigere ut!

0 views

Recent Posts

See All