top of page
logo.jpg
Search

Lead Foot

Heisann bloggen,

I dag var det full gang på sosiale medier når Andreas`en la ut et lite gjennomtenkt bilde over statestikken på late cancels. Forståelig nok ble noen litt lei seg, det var aldri meningen. De personene det gjaldt har jeg pratet med og vi er gode venner igjen :).

Saken er bare at det er veldig frustrerende for oss når vi har timer med gang på gang 10-11 stk når det har vært venteliste på timen i 3-4 dager. Så gjør så godt dere kan med å booke dere av eller eventuelt gi beskjed så blir vi trenere veldig glade.

Budskapet med posten på facebook var at late cancel tiden går opp fra 2 til 3 timer. Det vil si at hvis du skal du unngå å få late cancel, 50 NOK, må du booke deg av timen senest 3 timer før timen starter. Har du en god grunn til å ikke møte opp, send oss en melding så blir du selvfølgelig ikke trekt. Vi vil bare at alle skal få trent når de vil ;).

Møter du ikke opp på timen og ikke gidder å melde deg av blir det 70 NOK. Kalt “no show”.

Da er den saken død og vi går videre, BARNEPASS på Verftet <3 #ENDELIG. Vi kjører 4 prøveuker for å se at det blir brukt, blir det mye brukt så fortsetter det! Håper mange blir happy med dette :D. Oppstart neste mandag kl.17.00.

Ellers veldig bra oppmøte på timene i dag! Fulle timer fra morgen til kveld, og helt RÅ stemning på alle timene 😀

0 views

Comments


bottom of page