top of page
logo.jpg
Search

Korona lockdown #1 - 12.Mars.2021

Er Mart en fake bitch? - Det får du vite i bloggen i dag ;).

For de som tror vi ligger på latsiden. Da kjenner dere ikke Verftet så godt :D.


Nedstengning suger, det er motgang. Forskjellen på de som er veldig flinke og de som ikke er så flinke er at det fort kan være fristende å surmule på sidelinjen og vente. Vi velger å se muligheter og har lagt en slagplan der vi skal stå på hver eneste dag for å gjøre boxen enda bedre til dere kommer tilbake! Alle mann er i sving så dette skal vi få utnytte til alles fordel! - Vi jobber jo trossalt mot å bli Norges beste box.


Dette kan også overføres til hvordan mange av dere har det nå. "Jeg var så godt igang med treningen, nå stopper jo alt opp". Istedenfor å se på dette som noe negativt. Snu det og heller se på muligheter. Kanskje du kan bli flinkere på noe du ikke er så flink til eller liker? Løping, arm hevninger, pullups, handstands, bakkeløp, generell kroppsvekt styrke eller bare det å mestre å trene uten et treningssenter. Det er en viktig egenskap om du skal ha balanse med en sunn helse resten av livet så er det ikke sikkert at du alltid har Verftet rett på siden din.


Les dagens mailer


I mailen vil dere også få masse informasjon og daglige økter vi legger masse stolthet i. På lik linje som våre daglige økter på Verftet.Ellers har dagen på Verftet gått mye å planlegging av de neste 14 dagene samtidig som vi har prioritert å klargjøre alt vi kan til dere så fort som overhode mulig. Håper dere setter pris på det =).Prepping hjemme workouts


Mart og Martine har også preppet og gjort hjemme økten til mandag.Podcast


Vi postet også podcast nr.10 i dag. Hør den under på youtube; eller spotify/apple podcast.


Her hadde vi med oss en gjest for første gang! - Jarl VidarDagens workout


Hver dag mandag til lørdag vil dere få en mail 06.00 med dagens økt. Vi håper dette hjelper dere å trene i denne perioden. Sett deg et mål, 3 økter i uken!?; eller full crazy, alle øktene ;).


CrossFit Open 20.1, en økt alle kan gjøre hjemme! SUPER KULT.


Se filmen under for mer informasjon.


Send din score til open@crossfitverftet.no så kommer vi til å lage noen veldig gøye leaderboards til dere. Frist er for innsending er mandagskveld.


Og hvem vant duellen???? - Se videoen under.Om dere har spørsmål vennligst les mailene dere har fått så kan dere gjerne komme med spørsmål til info@crossfitverftet.no.


Og sist men ikke minst, Mart er ikke en fake bitch. Bare ikke alltid like klar for å smile på bilder ;) :D.

254 views

Comments


bottom of page