top of page
logo.jpg
Search

Korona = #HjemmeWorkout 1 – 13.Mars.2020

Gårsdagen startet 06.00. Når jeg står opp så tidlig og ikke skal på jobb før kl.09 så starter alltid dagen med kunnskaps boost med å lese bok. Men gårsdagen måtte boka legges ned for tankene gikk bare rett i Korona veien.

Så da ble det opplesing på Hva Korona er, hvordan den har utspredt seg og om FHI (folkehelseinstituttet) anbefaler noe nytt for treningssenter. Etter det gikk det i å lage en informasjonsmail om hvordan vi skulle ta opp rutinene våre med renhold for å bli enda bedre. Men før den ble sendt ut måtte jeg rekke et møte på HTG.

Tanken hadde et par dager før streifet at vi kan jo stenge Verftet om dette eskalerer, men så gikk tankene fort i. Tja, det går seg vell til..

Så på møte til HTG forsto jeg jo at heeeer skjer det ting. Alle lærerne «vi stenger innen mandag». Og tankene mine; stenger dere, så må jo kanskje vi også stenge.. Og da begynner jo hodet å spinne godt. Telefonen til herr Askeland kokte da fra det møte var over og frem til Erna sine tale 14.00. Forøvrig så ble da alle prosjekter da både med HTG og Skåredalen, utsatt/kansellert.

I hu og hast inn på kontoret. Endre helt om på infomailen til en helt annen vinkling. Når den mailen var ferdig, etter 40 gjennomganger. Så gikk den i send. Postet på facebook at den var postet. Men så gikk den salikattenihelsikken(!) meg i rødt. Chatting med maile tjenesten, når vi fikk orden på det var det en halvtime til Erna skulle tale. Jaja, får nå bare vente på mailen her også da.

Talen var klar; treningssenter skal stenge.

Tankene går jo såklart rett i, dette kan jo fort gå til helvette.

Går da te helvette så går da te helvette Lothepus

Men så viser det seg jo at vi har verdens beste medlemmer!! <3 . Så når det krisemaksimeres kommer det en veldig hyggelig og støttende melding fra Patrik (årets nykommer 2019) . Etter det så viste dere alle fantastisk mye støtte som betydde og betyr veldig mye! Tusen takk <3.


Så fant vi jo ut at vi må jo få trene litt! Hjemmetrening! – For en suksess på dag 1. Dere er slik en fantastisk gjeng som viser virkelig community. Stå sammen når det støtter litt i mot. Det er fantastisk å være en del av, jeg er veldig takknemlig <3.

En ekstra stor takk til dere som delte selfies i dag og nok motiverer mange til å ta økten, enten i dag eller økten i morgen.
Hjemme økt 1: 10 rounds 10 burpees 10 jumping lunges Del 2 1 sett = maks push-ups 2 sett = 70% of maks push-ups

En ganske unormal dag på Verftet, men det føles som jeg har fått vært med dere litt =).

Forøvrig jobbes det på Verftet, vi tar aldri fri. Vi gleder oss til å vise dere et par overraskelser <3.


3 views

Comments


bottom of page