top of page
logo.jpg
Search

Korona dag #9 STATUS – 21.Mars.2020

Hei alle medlemmer!! – Vi ser på facebook at dere savner oss, men er ganske så sikker på at vi savner dere mer! <3.

Nå ser Verftet mer ut som en byggeplass en et treningssenter, tror dere vil få en positiv overraskelse når dere skal tilbake på trening! =))

Det ser kanskje ikke ut som det skjer så mye på Verftet om dagen. Men det gjør det, det har vært veldig lange dager etter stengingen. Og det jobbes bokstavlig talt på spreng. Og noen kjenner vell oss godt nok til å vite at vi alltid gir gass :D. Vi planlegger for situasjon A, B, C, D osv, men det er ikke så lett. Det er mye følelser i sving da i ene øyeblikket alt er worst case, Verftet går konkurs, norsk økonomi går til helsikken og livet fylles av bekymringer. Så i andre omgang er alt positivt og alt vil gå strålende fint. Korona tidene er nok slik det er for mange det er lett å bli revet med av det som står i avisene og tenke worst case. Men vi er jo positive mennesker, så det skal nok gå bra dette også.CrossFit Bryggen blogget om at Sats taper millioner av kroner i denne tiden(Snorre liker ikke Sats :D). Vi har heldigvis ikke millioner og tape. Bare 110 millioner i utbytte, uffameg.


Jeg har begynt å lese aviser, masse aviser. Normalt leser jeg aldri aviser. Det er bare forstyrrelse moment og i en vanlig hverdag kaster jeg ikke tiden min vekk på slik ;)))). Men nå leses det, graves og tenkes.

Men ennå så sover jeg på nettene og det håper jeg alle dere der ute også gjør. Jeg drømmer om at vi kan komme i gang så fort som mulig, om vi ikke åpner helt med en gang lager vi planer på hvordan vi kan ta vare på dere så godt som mulig i denne perioden. Vårt første prøveprosjekt blir:

Thor Øystein (the smiley machine) hadde et kjempe bra forslag med at vi kan ha en gruppetime sammen der jeg ledet økten. Samantha og Mart hadde en enda bedre idé. Dere må jo bli kjent med våre nye coaches som vil si at de skal lede en time på zoome. Alle kan se alle og vi kan ha en gruppe time der alle er i sin stue. Håper og tror at det kan bli ganske morsomt. Vi kommer tilbake til hvordan dere kan melde dere på og hvilket tidspunkt det blir. – Mer info kommer ila dagen.

Bildedryss <3 <3 <3 <3

Så til bildedryss fra alle dere fantastisk medlemmer som motiverer hverandre, det er fantastisk å se og det varmer godt i hjertet at dere er så positive og fantastiske! ELSKER POSITIVE MENNESKER :DD <3.

Jeg håper dere liker de daglige øktene som kommer ut på medlemsiden. Jeg prøver alt jeg kan å lage de så kjekke, kreative og utfordrende som mulig :). Neste uke blir smashing ;).


Årets bilde?
Vi får iallefall litt oppmerksomhet via TVH i disse tider 🙂


Ville egentlig bare blogge at vi tenker på dere hele veien! God helg <3 – Andreas

3 views

Comments


bottom of page