top of page
logo.jpg
Search

Korona #40 GARDEROBE – 21.April.2020

Oppdatering fra Askeland og Meling

Se Verftetpodden #3 med Jarl Vidar og Andreas der de prater om hvordan reisen så langt har vært for Jarl Vidar!! (han har vært kjempeflink)


ENDELIG!GARDERROBER

Garderobene er endelig støypet!!! Det har vært ønsket lenge nå og for en fantastisk følelse =))))))

Nå fortsetter arbeid for fult til prosjektet er ferdig, alt er godkjent og vi sier bare #####godstemning :D.

Vi gleder oss til å åpne Boxen finere og bedre enn noen gang til dere når dere får komme tilbake :). #saunaiscomming 😀

PT programs

Dette er siste uken for mange PT program. For dere som blir ferdig med programmet håper vi at dere likte det. Når dere nå er ferdig er vi nødt til å gi plass til de som er på venteliste først. Når det er gjort skriver vi her på bloggen igjen når det er plass slik at noen av dere kan hoppe på et av de andre programmene om det er ønskelig :).

Ny glassvegg

Andreas gjorde en hau med invisteringer rett før Korona. Det er ikke så god stemning. Men slik er det noen ganger. Det blir jo fantastisk bra til slutt. Her er den nye glassveggen. Den ble smooookin ;).

Movement Assessment

I dag har vi fått vært litt ute og både jeg og Ben har fått opplæring i Movement Assessment. Ben fikk gjennomgå og neste tur er det Andreas sin tur :D.

Vanskelig å beskrive hypen nok her. MEN det greiene her kommer til å bli helt konge for veldig veldig mange av dere.

Istedenfor å bare knekke opp problemet gang etter gang så går Mart/Samantha igjennom hele historien til personen, treningsbakgrunn og ser kroppen bevege seg for å deretter komme med et forslag til hvorfor du har vondt i ryggen, kneet, hoften, skulderen osv.

Prinsippet er å få kroppen til å bevege seg i det bevegelsesmønsteret den skal og dermed finne en rød tråd til ditt problem og deretter gi dere øvelser/program. De har hatt stor suksess med dette i Nederland og det kommer til å bli et unikt tilbud som kommer til å hjelpe veldig mange.5 views

Comments


bottom of page