top of page
logo.jpg
Search

Korona #35 – 16.April.2020

FHI åpner opp for Små grupper på 5 personer

FHI ombestemte seg i dag da jeg ringte opp igjen. Det er nå lovlig med organisert trening ute med maks 5 personer. Nå åpner det litt etter litt opp og vi håper snart vi kan få muligheten til å åpne med en bransjestandard vi også.

Vi har nå sett på forskjellige alternativer logistikkmessig for å kunne tilby utetrening. Men slik vi ser det, er det en tap, tap situasjon å starte med det nå. Dette er hvorfor: – Vi må kalle tilbake mye av utstyret. Og når vi først kaller tilbake noe, må vi nesten kalle tilbake alt slik at det blir rettferdig for alle. – Maks 4 personer (+1 trener) vil gjøre at timene fylles opp umiddelbart og veldig, veldig mange vil ikke rekke og melde seg på. Det blir også veldig fort urettferdig. Og vi klarer ikke å ha nok timer til at alle får sin plass. – Vi har diskutert å dele medlemmene inn i forskjellige puljer, A, B, C osv. Slik at A eksempelvis kan trene på mandager og torsdager. Problemet her da er et uforutsigbart vær. Din pulje kan da havne på regnværsdagene og da blir det også urettferdig. – Samtidig blir øktene i grunn helt like hjemme øktene / Zoom øktene. Noe som gjør at dere vil få mer frihet med å kunne gjøre disse hjemme med litt utstyr tilgjengelig når det passer best for dere. – Vi kan tilby PT trening ute. Men per nå ønsker vi å vente å se litt hva som skjer og mtp når vi kan åpne igjen. Samtidig planlegge godt hvordan vi eventuelt ønsker å tilby dette slik at vi er komfortable med at vi kan levere et godt produkt til dere. Mer informasjon kommer her.

Om dere har noen forslag eller kommentarer send gjerne en mail til oss på info@crossfitverftet.no. Vi er interesserte i å gjøre det som er best for dere og lytter gjerne til forslag om dere har det :).

Ting endrer seg hele veien, så du skal ikke se bort i fra at vi plutselig finner en løsning her og der etterhvert. Men per dags dato så kjører vi på som “vi pleier” :).

Bildedryss


2 views

Comments


bottom of page