logo.jpg
Search

Klassisk crossfit på lørdagens Bring A Friend

Kjære bloggen,

Jeg beklager at jeg sovnet fra mine blogg plikter igår! Kvelden kom fort og da var det gjort! Prøver å selge gårsdagens nytt idag, så er det hvertfall ute i blogg-sfæren!

I går var det Bring A Friend på CF Verftet! Bring A Friend på norsk blir prøvetime! Dette er timer der det er åpent for alle, uavhengig av om du faktisk kommer med en venn eller ei! Er du nysgjerrig på Crossfit er det bare å komme. Timene er teknisk enkel men på ingen måte lette:) Alle hadde tatt med seg godt humør så da var det ingen tvil om at det ble topp stemning med masse folk!

I går var det, i Team 2, 2x 10 min AMRAP med 3 min hvile mellom de. AMRAP = As Many Rounds As Possible. Da ble det seende slik ut: A: 10 min amrap – 5 Boxjumps – 5 Goblet Squats – 5 Burpees ——— 3 min hvile ——– B: 10 min amrap – 5 Wallballs – 5 KB Swings – 5 Situps

Alle fikk velge sin egen vekt i går. Å variere vekt (belastning) vil man også justere intensiteten og volum på økten. Noen gikk relativt lett for å få en sky høy intensitet, mens andre valgte en litt høyere vekt for å legge mer vekt på styrke utvikling.

Husket jeg å ta bilde av resultatene? Så klart ikke… Heldigvis har jeg noen andre bilder 🙂0 views

© 2020 by Verftet