top of page
logo.jpg
Search

Kipping Skillwork & Growing Cindy !!

Er ikke ofte du blir «straffet» for å være i god form. I dag var en slik dag..

Før økta hadde vi en lang skillwork session, hvor vi brøt ned øvelsene; kontrollert swing, og kipping, og startet heelt fra scratch! Deilig å se at litt trening i dag, førte til fleres første pull-up! YES!

3 runder, 3 minutter. Fullførte du? Da fikk du gleden av å få lov til å fortsette! Imponerende prestasjoner av alle! Jeg nevnte at det var lurt å arbeide raskt og effektivt, for å få mer pause.. Det var tydelig at alle likte lange pauser, for her gikk det unna!! FOR ETT TEMPO Folkens!!

Athlete Highlights of the Day

Ingvild Johnsen! «Eg har liksom alltid bare gått rett t ringene for ringrows, når det har vært pullups på ei økt.. Idag bestemte eg meg for å prøve på stang» Ingvild’s første pull-up skjedde Fredag, 9’ende September 2016 litt over klokken 10:00. GRATULERER!! 😀

Koffe Nyhagen! Ingen skallering, og med et så høyt tempo at han fullførte første 3 runder på rett over 1 minutt ! Whaaaat?! Nice job man !!

Elin Høyvik!! 14 runder + 20 reps ?!? Fantastisk prestasjon! Du er rå!

FRIDAY POWERNIGHT!

Heavy økt idag, som virkelig setter Crossfit skillza på prøve! En økt som inneholdt 10 forskjellige og teknisk krevende øvelser, men ikke nok med det. Det var en stor håndfull reps i tillegg!

5 stk møtte opp med et supert humør, og det ble 1,5 time med fantastisk stemning mye svetting og masse gainz! Friday PowerNight, du leverte!

Dagens Økt!

14274389_10153770707416776_413355659_o


elin-i-farta

ringrows-pushups

FRIDAY POWERNIGHT SNAPS!


friday-powernight

stefanie-clean

kristoffer-hang-cleans

mallis-a-maja-wallballs

stefanie-wallballs

maja

kristoffer-box-jumps

eskild

chest-2-bar

kristoffer-cleans

Imorgen er det bring a friend day! SÅ TA ME EN VENN!! 😀

7 views

Comments


bottom of page