top of page
logo.jpg
Search

“Just like fire”

“Vi er alle litt pyromane inne i oss” – Torgeir

Siden mennesket først temmet ilden for snaue 125,000 år siden har ilden vært definerende.Ilden er en dansende, varm ro i ildstedet, det er ødeleggelse og ruin i Bergen. Ilden lot oss steke kjøtt, brenne lyng, lot oss forme metall, blåse glass, lage statuer, David, italienske desserter og mye mer. Ild har inspirert sangskrivere som Cash’ Burning Ring of Fire, Ed Sheeran’s I see fire. Adele synger vakkert at hun setter ild på regnet.

I dag tok verftet på seg den ærbødige mantelen og forsøkte å skape ild bare på mannesvette, hete, godt humør og hardt arbeid. Undertegnede konkluderer at det var en ensartet suksess.

Teams of 4 12 min per station Run on Speedfit for meters Push sled 80/60 for meters Bike for calories

Økten var ute. Deilig med så fint vær. Deilig å jobbe med brunfargen så tett på 17. mai. Deilig å leve. Summer is coming!

Vår ildsprutende gledesspreder, Torgeir, satt seg ned etter økten og tok seg til låra. Han kommenterte at det var kjekt. At det var ild inni ham. Det brant i låra. Han og Bente og Christine og Mari var deilig og vakre og varme og fulle av ild på timen. Til og med ustø Bente hadde mestret kraftig og funnet en ullen balanse på mølla hun så fryktet.

Det er økt som tester hvor fort vi tør gå. 12 min er lenge. Av og på. 90% drag. Pulsen går opp og pulsen må ned, men dessverre vil den ikke alltid ned så fort som vi ønsker. Selv med gode pauser. Tror formatet var elsket av alle som var med på timene, og at alle på timene følte de fikk tømt seg.

Shoutout sendes susende mot Selma og Tuva. To lette, men råtøffe råskinn av noen jenter. De så nesten ikke slitne ut. I andre nyheter så svettet Thomas Risanger, Karoline har en timeplan hinsides alt i morgen, Torgeir er fortsatt glad, ingen pandaer ble født, verden går sakte mot miljøgeddon, karmøygeddon er historie, armageddon ble avkreftet av paven i vatikankonsul VIII og Verftet er fortsatt best!

At folk fikk tømt seg er bra, for i morgen er det 17. Mai. Den store dagen, når russen forsvinner og fred senker seg over verden og gamle folk med skjegg og stokk kan gå tilbake til parkene og kjefte på svanene. Neida. Tuller. 17 Mai er nasjonaldagen. Da kan vi tillate oss en pølse og en is og en kake og vakker vakker varm hvile. Da kan vi tillate oss litt hvile og en langhelg før det er tilbake på jobb på mandag.

Vakker 17. Mai alle!

Team Verftet??????

0 views

Comments


bottom of page