top of page
logo.jpg
Search

Julebord HYPE - Power Clean & Jerk & Lost In Barbell [Team of 2] - 13.november.2023

Fokus punkt 🎉


📌 Back - Squats

📌 Power Clean & Jerk

📌 Bench - Press


Vi fokuserer nå på disse 3 løftene og er i uke 5 av 8. Vi håper flere føler som Morten "Jeg føler det blir mindre dritt hver uke"


Vi fokuserer også selvfølgelig på GPP, general phsysical preparedness 📈 for å gjøre dere fit (as fuck) for life 🔥Mange har benyttet bjella som feiring av ny PR, nå ble den akkurat hakket vassere 😎


Julebord 🌟 🍾 🥳

Jeg måtte ta bloggen og skrive litt om julebordet 🌟. Dette blir julebord nr. 8, der jeg angret like mye hvert år, for det er heeelt sinnsykt mye jobb og stress😅.


Men det gjøres for en svært god sak. Vi skal feire at Verftet har overlevd et nytt år og dermed skapt utallige treningsopplevelser for mange mennesker. Det er disse menneskene vi skal feire, og derfor blir det alltid stress. Vi vil gjøre det skikkelig, og vi vil at dere føler dere spesielle for oss 💛.

Trenerne gjør det på sin egen tid, altså dugnad, for å få alt stelt i stand, og likevel taper vi godt med penger på festen. I fjor var det godt over 15 000 i minus.


Hele lokalet skal omformes til et festlokale, og vi håååper vi blir like mange som i fjor. Nå ser det litt mørkt ut, da vi er et lite stykke fra det målet, men håper du som leser kommer eller hjelper oss å få med en ekstra 🙋‍♀️.


🥇 Vi deler ut årets CrossFitter, Årets Nykommer, Årets Par, Årets Irriterende Person, Årets Biceps m.m

🎸 Det blir liveband

😁 Trenerne skal by på seg selv, skal Thomas rappe i år?

🎤 Taler

🦸‍♂️ Som alltid, flere overraskelser (!!!)


Er du ny på Verftet, da er dette en perfekt anledning til å ta på finstasen og sammen ha en svært hyggelig kveld.


Livet har mye dritt i seg, så det handler mye om å kompensere med mye moro, og dette skal bli en super, super gøy fest du angrer på å gå glipp av! 🎉
Dagens tavle
Ha ein strålande kveld! Mvh. Margrethe og Eirik!

199 views

Comments


bottom of page