top of page
logo.jpg
Search

JT – 20.juni.2019

In honor of Petty Officer 1st Class Jeff Taylor, 30, of Little Creek, VA, who was killed in Afghanistan June 28, 2005.

“JT” was CrossFit’s very first hero WOD. The workout was originally posted on their website as the workout of the day for Wednesday, July 6, 2005 (050706)

MR.JT

I dag har dere gjort tidenes første heroworkout, KULT!!

Jeg (Andreas), Andy og martin drøftet litt etter morgentimen idag der vi understrekte viktigheten av å forstå at hver dag ikke er for tid, selv om det ofte står for time, eller as many round/reps as possible. Det handler ikke om å bli ferdig så fort som mulig eller gjøre 1000000reps. Det handler om å gjøre langsiktigevalg som utfordrer oss og setter oss opp for suksess fremfor holdningen jeg skal slå alle sammen uansett. Noen ganger må vi skru ned tempo og øve/bygge styrke.

Elsker å se dere som strever for å gjøre perfekte push-ups, ingen tvil om at dere har 100% brystet i bakken og 100% utstrekte armer. Det er karakteren vi vil at alle på CrossFit Verftet har!

I dag hadde vi besøk av A-megleren! Det sto for at de var best i byn. Kanskje vi også bør skifte til A Verftet ;).

Det gikk SUPER bra, Andy klarte seg helt toppers og alle smilte og virker iallefall fornøyde etterpå.

Vi har ikke fylt opp sommeren enda så om du jobber en plass du tenker at teambuilding bør være bra, TA DE MED TIL OSS 😀

Jeg var også en del av Sunn & Sprek gjengen i dag! For en fantastisk gjeng. Super imponert over fremgangen deres. Eline har vært super flink!! 🙂

Har du en venn som kanskje synes CrossFit høres litt skummelt ut? Vi skal kjøre ny runde med sunn og sprek til høsten, da med Katrine! 🙂

Bildedryss av mye herlige mennesker <3

0 views

Komentáře


bottom of page