top of page
logo.jpg
Search

Joika Joika – 19.november 2019

Asså, hvor tar Mr. Askeland navn på øktene fra? Jeg har søkt på crossfit-forum opp og ned i mente, men det finnes altså ingen andre økter med dette navnet 👌👍 Ei skikkelig Verftet-økt 🤩

Noen andre som har sunget: “Joika-kaga e det besta, finn fram boksen så kan me bjynna festa” 🙋🏼‍♀️… Nei? 🤷🏼‍♀️

Dagens økt i all sin prakt 🌟

Sprint. Raskt. Vondt. Deilig. Det var en del arbeid som skulle skvises inn på 12 minutt. Noen klarte det. Andre presset inn så mye arbeid som de bare klarte på de 12 minuttene. Coachen var strenge i dag. Ingen drikkepauser under dagens økt. Aller helst skulle du ta opp wallballen eller kettlebellen før du hadde lyst. Begynne på burpeesene før du hadde lyst.

Her skulle det helst vært et bilde av noen som stolt svingte med kettlebell. Eller rakrygget kastet wallballs. Eller i vakker utførelse av kvalitets burpee. Men ingen av dagens coacher tok bilde av det.

Skuldre. Brystmuskler. Triceps. Setemuskler. Disse fikk kjørt seg godt. En økt som tester vår evne til aktivisere musklene under minimalt med tilgang på oksygen – det anaerobe energisystemet som ofte avgir melkesyre. Samtidig var det såpass mengde arbeid at vi ikke kunne kjøre all out fordi da hadde melkesyren tatt helt overhånd. Dermed så måtte vi også holde oss innen et intensitetsnivå som tillot at vi fikk tilgang på nok oksygen til musklene slik at de holdt ut akkurat så lenge som 12 minutt, eller til vi ble ferdige med oppgaven 🥵 Svettete!

Dagens nydelige scoreboard 🤩

Da dette var unnagjort ventet en herlig EMOM på 5 minutt, hvor hvert minutt skulle inneholde 5 pullups, gjerne med ekstra vekt om det lot seg gjøre.

5 solide reps. 5 ganger. Det er utfordrende. Det krever sin kvinne og medfølgende menn.

Som om ikke det var nok å brenne av kruttet i den store ryggmuskelen med tunge pullups så var siste oppgave for dagen å fullføre 3 sett med 10 ring rows.

“Værre enn pullupsene jo” kom det fra Maria etter første sett. Det var smånervøs latter blandt flere av atletene etter første settet 🥴 Holy! Men det gikk fint det også 🤩👍

En herlig ryddet Kettlebellhylle. Takk til Katrine 👊

La den alltid se like ryddig ut når dere setter fra dere KB’s

Mens Andreas, og alle andre, gleder seg til julebord på Verftet for da forstår alle hva alle snakker om 😁

Takk en herlig dag på Verftet.

Vi svettes i morgen

❤ Team Verftet

1 view

Comentarios


bottom of page