top of page
logo.jpg
Search

I Am Running

Dagens deilige økt har ikke stjålet navnet fra Will Smith’s I am legend, ei heller er det en tribute til In Flames’ nyeste ultrahit (hvertfall i metallverden): I am above.

Men dagens deilige økt var vakker, som Otto og Øyvind, Elisa og Frida og Evelyn og alle sammen sa. Det var en tung økt. En lang en. En økt vanskelig å fullføre. En økt vanskelig å øke på. En sukkerlagt seigmann av en WOD.

For Time (25 min cap) 80 BMU 120 Burpees 140 Wallballs 160 cal bike 180 Snatch

Det er to typer folk i verden. De som kan BMU, og de som holder på å lære seg å klare BMU. Av verdens befolkning er majoriteten i sistnevnte gruppe. Det er en krevende øvelse. Men gud den er sexy. Rebecca var en svane i dansende sang i riggen i dag. Hun var litt usikker, spurte om det var greit om hun øvde litt på bar muscle ups. Hun hadde ikke gjort dem siden fødselen. Jeg sa ok. Og dæven som Rebecca rev i stykker rep ette rå rep. Knallbra. #MommyPower

I heltenes hall innlemmes Thomas og Helge og Ben og Håkon. De sagnomsuste og vakre mennene lå ann til å slå oss alle. De ville begynne på Dumbell Snatch, en bragd uhørt og ukjent. Men de tapre mennene valgte å bli på sykkelen i 26 cal ekstra. Vegard sier at de gjorde dette for å motivere og dra og kjempe frem de andre lagene, mindre troverdige fugler hvisker om at de telte feil og rant derfor 26 cal over det de strengt tatt måtte. Uansett. Helter. Tommel, tapper tommel til topps!

Rundt kaffibordet var det snakk om eksamen. Nora hadde eksamen, Hege hadde eksamen. Alle hadde eksamen, skal ha eksamen, må ha eksamen, vi ikke ha eksamen, gleder seg til eksamen er amen. Team Verftet hyller dere vakre studenter som har eksamen, ønsker dere lykke til, og stå på! Dette klarer dere!

Med ønsker om en god helg!

Team Verftet ?

P.S. Det ryktes at en veldig vakker og ydmyk mann skal ha en veldig vakker, men ikke så ydmyk time i morgen. Kom kom. Dette blir veldig, veldig, veldig…veldig gøy.

3 views

Recent Posts

See All
bottom of page