top of page
logo.jpg
Search

Hopper - 11.mars.2021

God kveld, da var siste dagen før nedstengningen over. Det er utrolig kjedelig at vi må låse dørene i 2 uker, men vi må huske å holde oss positive og gjøre det beste ut av situasjonen som vi er i. Det er akkurat 1 år siden verftet måtte stenge sist, tiden har gått utrolig fort og vi er heldige som ikke har blitt sterkere rammet enn det vi har. Er tross alt treningssentere over hele landet som har hatt stengt i evigheter allerede. Vi på verftet ønsker å følge de ulike kravene og reglene som er satt samtidig som vi ønsker å holde dere aktive i den perioden vi må holde stengt. Dette har dere fått mer informasjon om på mail, hvis du ikke har fått den så kan det hende den har havnet i søppelpost :D


Økten i dag var en real sprint-økt - hopper. Den har en 8 minutters timecap, så her var det full spurt fra start til slutt.


Øvelsene er 35/25 cal bike (B-27/21 C-20/15), det er kun en runde på sykkelen så her er det bare å gi nesten alt man kan for å bli ferdig. Neste øvelse er 75 (B-50 DU B-100 SU) double unders. For å kunne gjøre alpha skaleringen på DU så bør man klare hvert fall 30 DU etter hverandre. Neste øvelse er 40 toes to bar. På bravo-skaleringen har vi prøvd noe nytt i dag, toes to rings, denne er litt lettere enn T2B fordi den ikke krever like mye styrke og mobilitet i skuldrene. Velger du denne skaleringen så gjør du så mange du klarer på maks 2 minutter. For charlie-skaleringen er det 25 hanging knee raises. Økten avsluttes med et nytt sett av double unders/single unders.

Under oppvarmingen i dag har brukt litt ekstra tid på teknikk på T2B og DU/SU. Her har vi prøvd å utfordre oss selv litt og prøve noe nytt eller som vi kanskje ikke trodde vi klarte, samtidig som vi har funnet den skaleringen som skulle brukes under økta.Etter 8 ganske harde minutter så har vi gjennomført en del to. Her har vi satt på en 7 minutters timecap hvor vi har øvd litt på muscleups i både racken og i ringer, kipping pullups, strict pullups og ring rows.


En gjeng som virkelig ikke hadde lyst å dra når siste timen var over, så de kjørte på med litt egentrening etterpå :D
Takk for en veldig fin dag. Håper dere alle får det greit de neste 2 ukene til tross for situasjonen, så skal vi prøve å gjøre det beste ut av det. Vær positiv og hold avstand. Og ikke minst vær i litt aktivitet hver dag, alt er bedre enn ingenting! Det gjør godt for både kropp og sinn.


Sees snart <3

212 views
bottom of page