top of page
logo.jpg
Search

Hobart – 20.Januar.2020

Hobart – What a workout

Det var den kjekkeste økta denne uka – Jan

Tror denne var litt ekstra hard. Det var den iallefall for meg, jeg har til og med gjort den to ganger, da jeg testet den for 2 uker siden (ja vi tester økter som skal på tavlen) og nå. Begge gangene måtte vi jobbe. Det som også var litt kult var at dere fikk jobbe 1 og 1 med enten row eller bikes. Ekstra tungt, men ekstra gøy! #funwhenit´sdone

Vi fikk også to «nye» på siste timen i dag. Emma og Halvard. De fleste kjenner jo Emma som har vektløfting, men det har alikevell tatt litt tid før de vågde seg ut i det store skumle hovedrommet. – Kult å ha dere på timen :).

En annen gledelig nyhet i dag var at jeg fikk muligheten til å presentere om Verdensbeste treningsform for basis+ gjengen som i grunn driver med CrossFit på HTG. Fantastisk gøy. Og enda gøyere var det at de var ekstra gira etterpå og pusha slik at læreren (min gamle gymlærer fra ungdomsskole) ble gira. Så når jeg var ferdig ble prat om til action og vi skal ha i første omgang besøk av Basis+ elevene flere ganger dette semesteret!

Samtidig fikk vi også litt mersalg der læreren enda har ungdomsskole elever som han tenkte passet perfekt å besøke CrossFit Verftet, så da får vi også besøk av masse ungdomsskole elever gjennom våren! GOD STEMNING :).

Møller til 90 000,- har ankommet :)))))))


Løfterne goes CF 😀

1 view

Recent Posts

See All
bottom of page