top of page
logo.jpg
Search

«Helen»

God kveld,

CrossFit will be fun they said. Og i dag var det gøy. Som jeg sa til siste timen, jeg elsker enkle og klassiske økter. Jo enklere jo bedre. Og Helen er textbook på den forklaringen. Det virket som ivrighet for Helen gjorde at flere ble litt ivrige.

Alle er på CrossFit Verftet for å bli bedre. Og vi som trenere er her for å passe på dere, men også pushe dere. Så i dag på Andreas ble drikking av vann under Helen bandlyst med 5 straffe burpees og håper at for dere som var der så var det ikke tiden som var viktig men innsatsen. Kunne ikke brydd meg mindre om tiden så lenge dere selv følte at innsatsen var 100% 😀 #GODstemning

POWERNIGHT

I morgen er det powernight, mange trener masse på Verftet og for meg virker som de gjør litt ekstra for å bli bedre. Vil du virkelig bli bedre, bli med på powernight og gi deg selv en utfordring med en beinhard økt sammen med de beste på Verftet :D. Det vil garantert gjøre deg bedre. At det er fredagskveld og du skal spise taco er en svak unnskyldning i Askeland sin bok ;). Grunnen til jeg sier dette er at det har vært labert oppmøte de siste fredagene og om dere ikke tar vare på powernight forsvinner den 🙁

Er du virkelig lærevillig så hiver du deg på powernight så mye du kan. En ung Andreas hadde vært medlem på CrossFit Bryggen i 7 dager da han kom inn på «Black Class» som var det samme som vår powernight. Instruktøren kikket dumt på unge Askeland og spurte om han skulle være med. Ja sa han, skjønte veldig lite av noe som helst og kom nok på siste plass den dagen. I år var Andreas`en bedre enn alle på CrossFit Open. Så det var kanskje ikke så dumt alikevell :D.

BAF = BRING A FRIEND

Pratet med Eskild og BAF på lørdag blir ute, så finn noen venner og introduser de for CrossFit i solen på lørdag :D. Husk å send oss en melding slik at vi kan booke de på timen.

Annette hadde bursdag i dag!! hurra hurra 😀

28 views

Comments


bottom of page