top of page
logo.jpg
Search

Heavy day - front squat + split jerk - 05. mai. 2021

Heisann! Håper dere har hatt en fin onsdag :D


I dag har vi sett bort i fra titalls repetisjoner og høy puls. Mange av dere har sikkert gangsperre i både mage og lår etter de to siste dagene.

Øvelsene i dag kan være vanskelig for mange, spesielt hvis du ikke har gjort det så mye før, men vi var innom noe av det samme forrige uke så det er nok ikke fullstendig nytt for alle. Det er heldigvis veldig gøy og noe som alle liker, hvis man går ut fra en slik økt uten mestringsfølelse så har man gjort noe galt, det er nemlig alltid noe nytt å lære, om du er ny eller gammel.

Dagens økt er som sagt heavy day. I løpet av 20 minutter skal det gjennomføres 8 sett av complex bestående av 2 squat clean, 1 front squat og 1 split jerk. Vi skal prøve å bygge opp vekta på så mange sett som mulig. Det er summen av vekta på alle settene som er dagens score. Løfter du altså 100 kilo på de 8 settene, så blir scoren 800.

Hvis du er nybegynner på disse øvelsene så er det hulk skaleringen som gjelder. Der fokuseres det på mengde og ikke vekt. For å bli god på en ting, hvert fall på vektløfting, så kreves det MANGE repetisjoner for å bli god. Derfor er det om å gjøre på hulk å få inn så mange repetisjoner/sett som mulig. Gjør en runde med complex, ta ca 30 sek pause før du tar ett nytt.
Takk for en fin dag, så sees vi imorgen <3

195 views
bottom of page