top of page
logo.jpg
Search

Heartless - 09.03.2022

God onsdags kveld crossfitters!


Først av alt... har dere sett hintet som er kommet ut for Open økten 22.3?

What can it be...? Skriv I kommentarfeltet hva du tror kommer! :)


Over til dagens økt:

Vi fortsetter med å bygge opp til tung 10 rep, og i dag var det deadlift som var Part 1. I dag hadde vi fokus på set-up posisjonen: der stangen skulle være rett over skolissene og du skulle føre stangen mot leggen og ikke motsatt. I markløft skal stangen føres rett opp, og ikke i en bue rundt knærne.


Dagens økt:

3 rounds for time

10 Deadlift

20 chest to bar pull-ups

50 doubleunders


Dere kunne skalere den chest to bar pull-ups ved å gå over til jumping, fortsatt veldig utfordrende!Vil bare gi litt skryt til Lene som fikk et brudd i nakken for noen uker siden (1 vertebrea), som kjører rehab trening nå. På verftet med oppfølging av Thaddeus. Opptreningen inneholdt deadlifts, squats og hoppetau i dag. Er du skadet eller sliter med en skade? Ikke vær redd for å tren. Med riktig oppfølging hjelper vi deg så godt vi kan :)Det er lagt ut event på Facebook for Team Competition neste helg, klikk inn på linken og les: https://www.facebook.com/events/1018787489056219 . Siste frist for påmelding er tirsdag 15.03 :)

Jo flere som melder seg på, jo kjekkere blir det =) Har du ikke partner? Skriv inn på eventet så dukker det plutselig opp noen :)Var du på trening sist torsdag, og skal på trening igjen i morgen? Det blir det samme:


EMOM 20:

1 min: Movement 1

2 min: Movement 2


Du får mulighet til å velge hvilke øvelser du vil gjøre i økten "Goat Day". Har du noe du ønsker å øve på eller lære deg? Bruk natten på å tenke ut hvilke to øvelser du vil kjøre, så er du klar når du kommer i morgen. Ønsker du bare å komme på trening å bli fortalt hva du skal gjøre? Da har vi selvfølgelig en ny økt for deg også;)


Husk Bring a Friend på lørdag! Kjenner du noen som fortsatt ikke har prøvd oss ut? Da har du noen dager på deg til å overtale dem til å bli med. Det er ledig kl 08, 0930 og 11 :)


- Andrea

200 views

Comments


bottom of page