top of page
logo.jpg
Search

Head – Off – 17.Juni.2020

First off:

Read your email. I går fikk dere masse informasjon på mailen deres.

Dagens workout:

Head-Off. Toes to bars, Toes to bars, Toes to bars og litt løping :). Veldig kjekk økt som vi har gjort før.

Deilig å være i gang igjen med treningen, «alle» har gledet seg til pullups stangen så får vi jo høre litt syting for såre hender. Om du får vondt i nevene anbefaler vi at du kjøper deg noen grips eller biter tenna sammen så bli nevene vandt med det igjen!

For dere som har gjort økten i dag: I dag har vi brukt mye tid på å jobbe med teknikk. Jeg håper dere da tar dere tid til å bruke dette i økten. Jeg ser mange bare gi gass på økten og ikke ta med seg det vi øver på. Alt handler om millisekund og lite handler om å ta seg tid til å gjøre øvelsen (toes to bars) så korrekt som mulig. Vi prater mye om dette. Vi trener, vi konkurrer ikke hver eneste dag. Det blir som Therese Johaug skulle tatt på seg skiene og gått 3mila alt hun har vær eneste dag for å se om hun klarer pers. Trening handler noen ganger om å gi gass (noe dere får muligheter til ofte), men det handler også ofte om å ta det litt roligere og få et størst mulig utbytte av treningsøkten. Så hva betyr dette for dere? – mange klarer ikke toes to bars eller har en kipp som er lite effektiv. Istedenfor å investere tid i å da få fremgang her og om noen uker/måneder kunne ta utbytte i mer effektive økter i fremtiden stagnerer dere der dere er «for alltid».

My point. Som vi prater mye om i 1 on 1 samtalene. Det handler om slow and steady wins the race. The handler ikke om the hardest worker wins. Det handler om the smartest person wins.


Ikke ta dette feil, dere var veldig flinke og det er kjekt å coache dere selv med litt syting i mellom slagene og at dere bare ønsker å gi gass er jo i grunn en god ting ;).

HUSK

Vi skriver opp en after party hver eneste dag. Har du lyst på litt bonustrening etter treningen?? – Ta med deg en venn #havefun.

Mart Crima Case

Mart har suspekt nr.Thomas Askeland. Men ser også etter andre kjelltringer som har stjelt skoene hans. #godstemning :D.

Hva er vell bedre å ende en kveld og en treningsøkt med ekte OCD whiteboard. Det gir glede langt nede i min skjel, ha en nydelig kveld – Andreas

1 view
bottom of page