top of page
logo.jpg
Search

"Hansen" Benchmark - 29. Juni. 2023

Deilig dag, deilig økt!


Hallais Bloggen - Kristine her;)


Hero WOD:

I dag har vi gjennomført Crossfit Hero WOD "Hansen" som er oppkaldt etter Marine Staff Sgt Daniel Hansen for å hedre hans minne og være til ære for hans tjenste og offer. Daniel Hansen døde i Farah Providence i Afghanistan da en IED detonerte mens han jobbet med den. Hero økter er med andre Crossfit samfunnets måte å hedre og minnes soldater fra Militæret som har gitt sitt liv i tjeneste for andre. Gjennom å ha utført denne økten har vi vist respekt og takknemlighet for deres innsats og offer i tjeneste.


Dette er en krevende økt der man skal gjennomføre 5 runder så fort som mulig med 30 Kettlebells swing, 30 Burpees og 30 Sit ups, med en timecap på 35 minutter. Dette er med andre ord en økt som skal føles ut som et tungt maraton.


Alle sammen har gjort en fantastisk innsats i dag på dagens Hero WOD. Veldig kjekt å se så mange gode tider idag! RÅTT!!!


Her er noen bilder fra dagens økt:Her er resultater fra dagens økt:

Da ses vi i morgen på "Dansar Josefin" økten! EN deilig AMRAP 12 med masse Overhead Squats og Chest to Bar Pull Ups! Deiligt!


Nå er klokken 21:50 i skrivende stund direkte her fra Crossfitten, og jeg har enda ting å fikse klart til morgendagens økt før jeg turer hjemover til Karmøy - Så tror vi sier god natt nå!

God natt gjengen!

- Kristine

127 views

Comments


bottom of page